Subiect: Raw vegan
View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 25 iun 2014, 15:48:42
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Raw vegan

Citat:
Anterior postat de elene94 Vezi mesajul
Cu mare placere!
Pai multe fructe, legume, nuci! Cantitati nelimitate-cat vreau si cat imi permit(as vrea eu sa mananc numai caju toata ziua, dar...scump ). Eu am 3 chestii minune zilnice: spirulina, chlorella si vitamine efervescente.

In principal eu nu stau sa-mi pregatesc cine stie ce, 80% din timp mananc crud si in starea in care e alimentul: fructele ca atare, in tp ce stau la laptop nucile la fel, legumele in salate cu ulei de masline, seminte de in si chia... hm, cand vreau ceva mai smecher fac smoothie(am descoperit ca e genial de sanatos si gustos cel de mere&morcovi).

Am incercat un deserc acum 2 saptamani, dar nu a iesit genial o sa ii pun o poza intr-o zi.

Aaa, si daca vrei ceva dulce dulce: curmale deschidratate(1leu-100g) sau coacaze(2.5lei - 100g); coacazele sunt, intr-adevar, super dulci!
Multumesc mult Elena. Si mie-mi plac mult fructele . Cam asta manac si eu fructe, salata, seminte de chia , ulei de masline, alune , beau cam 2 litri de apa . Nu suport mirosul de spirulina sau de chlorela asa ca nu le folosesc. In rest beau in fiecare dimineata cate o lingurita de vitamina C pulbere plus un supliment de viatmine si saruri esentiale.
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui dayanna:
elene94 (25 iun 2014)