![Vechi](images/crastel/statusicon/post_old.gif)
17 mai 2010, 08:03:57
|
![oanamagdalena's Avatar](customavatars/avatar6514_6.gif) |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II
Citat:
Anterior postat de Alynuta
Ce ulei folositi ,fetelor? si cum preparati orezul basmati? se fierbe putin? NUMAI CU APA?
|
Se fierbe cam 5 minute si se lasa acoperit inca 15-20 ca sa se umfle..ai voie sa pui ca si grasimi doar o lingura de ulei de masline sau o lingura de parmezan,in rest doar legume(la fel si la pastele integrale sau din grau dur)...Eu am facut orezul ca o slata,in sensul ca dupa ce l-am fiert,l-am mai spalat bine de tot,apoi l-am amestecat cu legume(ardei capia,ardei verde,rondele de ardei iute,patrunjel,o lingura de ulei de masline si cateva masline),am pus sare si piper si am amestecat...Dar poti face cum iti place tie,numai sa respecti regulile!![big hug](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif)
Fulguta ,tare gustos a fost ceaiul tau!
|