View Single Post
  #3207 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 08:12:06
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
De ci merge si paste din grau dur? asa am si acasa si am gasit si la magazin dar nu am stiu ca sunt bune ,deci si integrale si din grau dur. Parmazanul ce e ? si unde l-as puate gasi. Scuze ca pun atatea intrebari .Deci ca ulei il folosesc doar cel de masline.E buna reteta cu orezul.
Vezi ca sunt paste care au doar un procent de grau dur si restul grau moale!Citeste cu atentie eticheta!Si pastele se mananca dupa ce s-au racit,au stat la frigider si le reincalzesti,ca asa le mai scazi IG-ul.In niciun caz nu le mananci calde,abia preparate!Nici chiar cand sunt integrale,dar la grau dur!
Ulei de masline cand vine vorba de paste si orez...in rest poti folosi si alt ulei,numai nu de palmier!
Parmezan trebuie sa fie la raionul de branzeturi,pe langa cascaval...