Subiect: Insanity
View Single Post
  #324 (permalink)  
Vechi 11 feb 2013, 11:38:17
Dedy's Avatar
Dedy Dedy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 32
Date: 157cm, 68.2kg
Mesaje: 64
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Insanity

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul

Buna Dedy Tu ai luat-o asa dintr-o data cu insanity? adica direct ai facut tot cap coada din primele zile?
Pe mine genunchiul ma doare de ceva timp, si asta nu cand faceam sport, ci cand urcam scarile sau indoiam piciorul intr-un mod mai brusc. de exemplu daca ma pun sa fac genoflexiuni ma deranjeaza, daca ma las numai pe piciorul stang sunt momente cand simt ca o sa cad din picioare
Acum 2 saptamani am fost la munte si am zis sa schiez. Nu am bagat de seama provblema genunchiului cu toate ca aveam dureri f mari cand indoiam genunchiul mai brusc.
Nici nu stiu ce sa fac. clar ca luni merg la medic. pentru ca acum mi-am dat seama ca e ceva acolo. pe care nu l-am bagat in seama pana nu m-am apucat iarasi de sport
Buna Andra... nu am icneput asa direct cu insanity nu pot sa il fac tot cap coada... doar jumatate din el il fac pentru inceput pana ma obisnuiesc pt ca vreau sa spun ca in prima saptamana ma simteam ca si cum a dat un tren in mine,dar oricum rezultate da eu de 2 sapt de cand fac am reusit sa slabesc 2 kg deci ma ambitioneaza sa continui.
Dedy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1332 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1075 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Dedy:
andra_aly (11 feb 2013)