View Single Post
  #3292 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 09:22:39
Crystynna's Avatar
Crystynna Crystynna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 165cm, 52kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg

Buna! Sunt noua pe aici.
M-am decis sa intru si eu in comunitatea slabutelor deoarece imi doresc sa mai dau jos inca 2 kg. Nu sunt in situatia in care sa spun ca nu imi place de mine cand ma uit in oglinda, dar mereu e loc de mai bine.
Acum 4 ani aveam undeva la 60 de kg. M-am uitat in oglinda intr-o zi si mi-am zis ca asa nu se mai poate. Am profitat de faptul ca eram clasa a 12 a si eram mereu ori la meditatie ori la scoala ori aveam prea mult de invatat(cu alte cuvinte aveam cu ce sa imi ocup timpul). Cand ma plictiseam faceam aerobic singura acasa si am renuntat la paine, dulciuri si mancat dupa ora 6 seara (bine, si fara prajeli, bauturi carbogazoase sau fast-food, care oricum nu erau in alimentatia mea nici pana atunci). Am reusit sa ajung la 52 kg. Apoi am venit in Bucuresti la facultate si a trebuit sa ma adaptez la viata agitata de aici. Eram mereu pe fuga si nici nu prea apucam sa mananc prea mult(paine nu mancam aproape deloc). Nu am mai facut sport, dar alergatul de la scoala la munca si invers, pentru ca trebuia sa ajung la timp, se numeste tot miscare (asa ca depaseam cele 30 de minute de miscare zilnic). In aceasta perioada de 3 ani in Bucuresti am oscilat intre 50 si 55 de kg. M-am mai ingrasat, am mai slabit, dar niciodata nu am mai trecut de 55 de kg.
Ultima data cand m-am ingrasat a fost in primavara(prin mai) cand aveam 55 de kg. Am ramas asa pana pe la sfarsitul lunii iulie cand am revenit in Buzau si m-am mutat de la apartament cu viitorul meu sot care sta la casa si am ajuns la 50 de kg (la asta a contribuit mult caldura de afara care imi taia pofta de mancare...nu puteam sa mananc paine, sau prajituri cu crema si astfel alimentatia mea se baza pe salate si ciorbe sau supe de legume. Singurul dulce pe care il mancam era inghetata facuta in casa care nu avea aditivi).
Dar...pentru ca exista un dar. Acum sunt multumita de silueta mea, dar nu si de alimentatia mea. Am inceput sa mananc multa paine si am o pofta de dulciuri pe care nu o pot controla. Mai manac din cand in cand si cartofi prajiti (eu care inainte nici nu gustam cand ii faceam). Tot ce pot sa spun este ca daca voi continua asa o sa ma ingras, iar eu vreau sa ajung iar la kg din august. Mai vin si sarbatorile, iar cozonacul cald este preferatul meu. Alta problema este miscarea. Acum stau acasa pentru ca inca nu am gasit de munca si nu fac miscare. Recunosc...Lenea e cucoana mare. Ma urnesc azi sa fac sport, iar maine nu mai fac, ma las pagubasa.
Apelez la voi sa ma incurajati si sa imi dati un impuls sa pornesc si sa scap de cele doua kg dorite.