View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 10 apr 2013, 15:11:26
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: "Vreau sa fiu mai slabuta intr-o luna-doua" -concurs pe termen scurt deschis oricui

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul
Eu una mi-am propus sa fac sport zilnic 50 min - fara scuze si fara abateri. E a doua saptamana si am facut ce mi-am propus pana acum. Iar alimentar pentru ca eu nu pot tine o dieta ( pentru ca sunt o capoasa si daca stiu ca n-am voie ceva excat acel lucru mi-l doresc ) mi-am propus sa ajung sa invat sa mananc rational - acoperind toate grupele alimentare , in cantitati moderate - fara sa ma pofte ciudate si nestapanite ( cum au fost alunele acum doua zile ). As vrea ca meniul meu instinctiv sa ajunga la 1200-1500 cal obtinute din alimente bune.

Ne asemanam, si eu am ajuns la aceeasi concluzie legat de mancat; mancatul sanatos, cand ajunge instinctiv, e cea mai sigura cale de mentinere si a greutatii, si a starii generale de sanatate.

Sa ai grija si la supraantrenament, nicaieri nu se recomanda sport chiar zilnic, a saptea zi macar odihna activa, daca nu chiar odihna; stiu ca tine si de intensitate, insa zilele de pauza sunt importante pentru muschi, si pentru refacere, si pentru eficientizarea efortului ulterior...eu una consider ca de aceea am fost creati sa si dormim, nu sa fim treji continuu, inseamna ca exista undeva o regula nescrisa cum ca si odihna e necesara.
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat