View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 16 apr 2010, 08:39:22
alina huzuneanu's Avatar
alina huzuneanu alina huzuneanu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: alexandria, Romania
Vârsta: 56
Date: 168cm, 86kg
Mesaje: 66
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Rosiorii de Vede/Alexandria

Citat:
Anterior postat de laly Vezi mesajul
Buna Alina,
multumesc mult pt. carte, am vazut de aseara ca mi-ai trimis-o si iti raspund acum dupa ce am apucat s-o frunzaresc.Mi se pare f. interesanta, cam greu totusi.Unele principii le-am respectat si eu, adica nu mai mananc paine, dulciuri, sucuri, grasimi, ( pielita de pui, carne de porc, mezeluri, maioneza, unt).Nu am o reteta anume, cum ti-am mai spus daca imi interzici ceva ala e primul lucru pe care-l bag in gura cu mare pofta.Nu pot sa tin ceva strict.Mananc aproape de toate dar gatite mai dietetic, in cantitati mai mici.Sa beau intr-o zi doar apa mie f. greu, as reusi, dar a doua zi m-as muta in frigider, cofetarie si supermarket pe rand.Ti-ai revenit cu odihna?Ai scapat de perioada nasoala, mie atunci imi e o foame si o pofta numai de alimente interzise in special dulciuri.Ai ca trebuie si la tine sa se mai miste ticherul ala.Voi de obicei pe unde va petreceti concediile?Da-mi o idee ca vine vara.Te pup si inca o data multumesc, cu siguranta o sa-mi fie de folos.Mai am de lecturat retetele.O zi buna!
bonjurica laly!
ai dreptate este cam greu de tinut toate, ca pana la urma suntem oameni nu? si eu am cam aceeasi senzatie ca tine la interziceri.mi-am revenit cu odihna, acum sunt ok, dar saptamana viitoate iar o am incarcata.... ma intrebi de concediu.. noi il facem f diversificat. de ex anul trecut am avut-o pe sora aici (ea locuieste in canada), dupa aceea a venit maica-mea cu nepotelul (care locuiesc tot in canada si mi-a umplut vara. am fost plecati pe la munte, dar marea n-am vazut-o si nici nu mie dor de ea. acum doi ani cand am fost a fost f murdara si nu mi-a palcut. rudele mele din partea lui maica-mea sunt din ardeal (oradea si beius) si, aproape in fiecare an, ne facusem obieciul sa mergem pe la ei. era f frumos. intr-un an, cu ocazia asta, am facut turul romaniei.
anul asta chiar nu stiu ce-o sa facem... e in functie de fetita cea mica. ea e studenta in olanda si n-am vazut-o de asta toamna. mi-e tare dor de ea si cand vine in vacanta o sa ne facem programul in functie ea.
imi zici sa mut ticherul. am acum 86 kg ca in perioada de dinainte de Paste am mancat aiurea si am cam pus din nou pe mine. deci am cu 200 gr mai putin. asta e...dar sper sa am ambitie de acum incolo. ai vazut la dara ce ambitie aa vut. de la 118kg. bravo ei!
te pup si o zi buna!
alina huzuneanu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1768 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1251 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat