View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 13 iun 2010, 21:18:35
astra17's Avatar
astra17 astra17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Date: 180cm, 134kg
Mesaje: 64
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: In lupta cu kg nu-i usor...

Buna seara dragele mele,

Sunt Anamaria si am 31 de ani. PRoblema mea au fost toata viata kilogramele in plus, inca de la nastere. Am si o constitutie masiva, e foarte adevarat, dar asta nu e o scuza. As putea lejer sa am macar cu 50 de kg in minus si as fi mult, mult mai fericita chiar daca as fi departe de a fi fotomodel. Am 155 kg si 1.80 m. La o prima vedere nu se vede ca as avea atata, tocmai pt ca sunt inalta si am o nconstitutie masiva cu muschi si oase mari. Mi se da maxim 120, ochiometric, dar eu stiu cate am si asta ma apasa psihic mai rau decat fizic.
Poate alaturi de voi reusesc sa le alung. Am o viata dezordonata, sunt mult timp pe drumuri, sedinte, intalniri si bineinteles, mananc pe sarite.Si, culmea, nu mananc mult.
Ce imi doresc sa fac incepand din acest moment? Sa renunt de tot la dulciuri, - poate ma lamureste cineva si pe mine care e treaba cu inghetata - personal nu o plac in mod deosebit dar am inteles ca mancata ca unic aliment slabeste - paine manac rar si f putina pentru ca sunt alergica la faina, cartofii ii consum doar cu salate si in scop terapeutic - ajuta la eventualele dureri de stomac. Orez nu mananc, paste rar, carne de pui si vita si cam atat. Fructe, da, mananc in principal dimineata.
Mi-am tras si o banda de alergat de care nu ma prea apropiu din cauza caldurii....
Va imbratisez pe toate!
astra17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2498 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1981 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 949 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat