View Single Post
  #3318 (permalink)  
Vechi 06 sep 2011, 14:25:32
TheNext's Avatar
TheNext TheNext este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2011
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Montignac...personalizata
Date: 165cm, 69.5kg
Mesaje: 65
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

VAmedeea imi pare rau pentru situatia (sper trecatoare) in care te gasesti. Dar imi pare bine ca vezi totul printr-o prisma optimista, e foarte important chiar daca nu e mereu usor.
Abia astept sa ma duc sa vad si eu filmuletele alea despre care vorbeati. Apoi m-am identificat cu cineva care spunea ca daca mananca aiurea o zi (dulciuri, pizza in cazull meu) e foarte greu si aproape imposibil sa revina la "regim" imediat dupa. De-asta inca nu sunt sigura ca o sa mananc bucatica aia de pizza pe care mi-am promis-o cand o sa ajung la 70 kg. Sotul meu care a zis ca ma sustine, alaltaieri seara ma indemna sa mananc o bucatica de pizza, ca doar nu o sa ma ingras de la o bucatica! "Nu, nu ma ingras dar nici de slabit nu slabesc" a fost raspunsul meu. Si asa am mai invins o batalie.
Voiam sa va pun si eu lista mea de cumparaturi Monti (pastrata de acum 7 ani) dar in momentul asta nu o gasesc!
Slabute si sanatoase sa fiti!
TheNext, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 814 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]