View Single Post
  #3333 (permalink)  
Vechi 27 mar 2011, 23:07:14
lucretia184's Avatar
lucretia184 lucretia184 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2010
Locaţie: asse, Belgia
Vârsta: 50
Date: 173cm, 82.4kg
Mesaje: 572
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Da, si pe mine ma ajuta mult sa stiu ca nu am interdictii...Eu cred ca asta mi-a stricat toate dietele de pana acum. Desi erau sanatoase si complete unele dintre ele, mereu imi era pofta de ceea ce nu puteam manca. Stiu ca o data am tinut dieta aia proteica. Eu niciodata nu m-am dat in vant dupa fructe, insa cand am tinut acea dieta si stiam ca nu puteam manca fructe, nu mai puteam dormi nici noapte cu gandul la mere, capsuni, cirese..Asa ca am abandonat imediat.
Asta e bine la WW...Plus ca, cum ai spus si tu, e o dieta care te iarta, si te asteapta Si chiar daca nu slabim dintr-o data, stim ca slabim sigur, sanatos si avand si mici placeri
Ai o scumpete de fetitaAbsolut superba!!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa cati anisori are?? Iar rochitele sunt pe masura unei printese frumoasa si draguta ca ea Te pricepi de minune la cusut rochite!! E foarte fain, pt ca asa poti sa-ti faci exact ce vrei tu, in loc sa bati magazinele saptamani intregi pentru a gasi ceva sa-ti placa cu adevarat
Si eu vreau sa-mi achizitionez o palariuta... Pe langa rochite, bineinteles..Toate rochitele sa apeleze la noi
O sa fim superbe, fetelor, asta o sa fie vara noastra:*
Asa asa, o sa fim superbe si o sa avem rochite frumoase, inflorate ca am vazut ca e moda... o sa avem sandalute si pantofiori, palariute de soare (eu deja mi-am achizitionat una ) Ochelari frumosi de soare... sa fim cochete,ingrijite si fericite ! Si la mare si la soare, bronzate frumos, cu costumasele noastre de baie micute , cu papuci de plaja, rochii de plaja, palariute, nisip, shezlonguri, bauturelele si un tanar musculos sa ne dea cu crema pe spate si sa ne fac masaj !

M-am distrat de tine la faza cu dieta proteica si cum visai tu mere toata noaptea . Am incercat si eu, dar vorba ta, imi ploua in gura dupa un mar sau un fruct racoritor si unde mai pui ca e si sanatos si tu nu ai voie sa mananci .

Multumesc frumos de complimente, e asa de bine sa le primesti din cand in cand . Fetita mea implineste 6 ani luna viitoare si e intr-adevar o cocheta si o draguta si vrea doar in rochite .

Poti sa crezi sau nu, mie nu mi-am facut inca nici macar o fustita... Am invatat recent sa cos si imi place, si uneori imi si iese si e frumos sa vezi ceva facut de tine...

Acum ma asteapta doua materiale superbe de vara din matase, cu motiv inflorat si toate culorile si caut model sa vad cum le fac. Am gasit ceva pe net si mi-a placut.

Te pup si iti doresc noapte buna.

PS: Ma bucur ca merge treaba si cu sportul si scrubul de cafea si vezi rezultate!!

Si eu am slabit 7 cm din talie si sunt foarte incantata ca are de unde !
lucretia184, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1797 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1280 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat