Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #3348 (permalink)  
Vechi 15 ian 2013, 16:29:33
mateod's Avatar
mateod mateod este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2012
Locaţie: ---, Romania
Date: 166cm, 84kg
Mesaje: 200
Aprecieri acordate: 56
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 54 mesaje
Implicit Re: Clubul Atkins

Citat:
Anterior postat de mara_merkel Vezi mesajul
Buna ziua Teo,

Problema mea e ca mananc noaptea sau mancam noaptea. Si bineinteles mancam multa paine ,fructe, miere sau orice gaseam la indemana care sa fie cat mai dens caloric. De cand ma stiu am body fat peste 30 % si intre 60-65 kg. De fiecare data cand mai scade grasimea urmeaza o perioada in care nu mai pot controla ce mananc si pun la loc. Corpul meu vrea musai sa aiba multa grasime.
Din pacate,sportul este egal cu zero atunci cand nu mananci corect.Dieta este 80 % sau mai mult cheia succesului. De aceea am ajuns la concluzia ca dietele stricte nu functioneaza pt mine pt ca nu le pot tine toata viata.De data asta trebuie sa reusesc, vreau sa vad rezultatele efortului care il depun la sala.

Ps: esti super dragutza, imi place poza ta
Deci klar, problema ta este alimentatia, scoateti din cap ideea ca daca ai 30% BF, vei incepe sa mananci... Nu iti refuza alimentele preferate, dar mananca putin, mesteca mancarea si mananca incet. Fa sport si mananca paine integrala, dar 1 -2 felii/zi, fructe masa separata sau intre mese, 1 fruct sau 100-200 g si sunt sigura ca vei vedea rezultate.
Merci, e facuta pe la 79-80 kg, am zis sa pun o poza sa stiti cu cine vorbiti.
__________________

Daca vrei cu adevarat POTI!
Răspuns cu citat