Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #3384 (permalink)  
Vechi 26 sep 2012, 19:59:41
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul
Ioi tu Ralu, ai fost la alergat cu Simi? Bravo fetelor!
Sunt un pic geloasa sa stii ca nu am fost eu prima slabuta cu care te-ai intalnit )

Cum stai cu moralul? Mai bine nu?
Sa stii ca sportul practicat dimineata face f bine si fizic si psihic, eu stiu cand mai faceam dimineata ma simteam super toata ziua. Dar m-am puturosit si il fac seara

O zi perfecta matzoc frumos!
Sa stii, Clau, ca m-am gandit la tine. Ca ai zis tu mai demult ca o sa fii geloasa daca ma vad eu prima cu Ralu. Si ai si de ce sa fii geloasa

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Ceau Siminelu'

Maine ma duc iar la alergat, am zis!! Aici in cartier. Ca azi am tras mata de coada si mi-am furat singura palarioara

Tu cum esti Simi, ce zi ai avut? Buna sper.

Da da, si eu sunt mare fanaaa!!! De fapt, e singura emisiune pe care o urmaresc... in rest, stirile si programele care difuzeaza documentare si din care mai pot invata ceva. Oricum, calitatea programelor e foarte slaba... si cand ma gandesc ce multa lume urmareste o multime de emisiuni care au titluri de toata jena... cu soacre, nurori, cirese, mirese... in fine... OMG.
O Doamne, stai ca mi-am amintit ceva... unul dintre multii oaspeti pe care i-am avut acum in vara a vrut sa se uite la o emisiune de genul asta, cu ceva pitipoance, nici nu stiu cum se cheama dar de un prost gust imens... dupa ce i-am zis parerea mea s-a simtit si a schimbat canalul. Drept argument, mi-a spus cam acelasi lucru pe care presupun ca il au si ceilalti telespectatori care sporesc audienta acestor mizerii si anume ca: "pai ma uit numai ca sa rad de cat de proaste sunt astea"... da, numai ca cu cat se urmaresc mai mult astfel de "emisiuni", cu atat mai mult se prosteste omul... si el nici nu simte. Se va trezi insa mai putin inteligent intr-o zi, surpriza surpriza.

Te pup

Cu parere de rau, iti spun ca imi plac emisiunile de mai mult sau mai putin prost gust. Nu ma uit la soacre, nore si alte de-astea, dar ma uit la fotomodele si alte reality show-uri de pe MTV etc.

Imi place scandalul. Sunt un om atat de cumintel si cu o viata atat de linistita, incat imi place sa urmaresc drame si complicatii in vietile altora. O placere mai mult sau mai putin normala.

Ziua mea a fost buna, raportul e la mine in jurnal, o sa ma duc sa il scriu acum.

O seara frumoasa si pupicei!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]