Subiect: Infometarea
View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 04 ian 2010, 23:31:44
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Infometarea

Ce prostie... tu chiar nu ai citit nimic aici pe forum???? n-ai vazut ca nu da rezultate infometarea???! Ai dat jos numai apa .... grasimea nu se arde prin infometare ci prin miscare ! e si logic...(ia o bucata de slanina si tine-o in frigider ...se topeste??? nu cred.. ia-o in mana si freac-o si la caldura corpului tau si miscare ai sa vezi ca se topeste...sorry de comparatie dar cam asta mi-a trecut acu in minte)...anyway...poate tu te crezi prin lumea a 3a si crezi ca daca bei doar apa si un mar o sa ajungi sa iti numeri coastele Dar vezi tu...aia din lumea a 3a sau "a 4a" saracii sufera de atatea boli ca nu trec de 45 de ani...so tu chiar preferi sa iti scurtezi sau ingreunezi viata pentru cateva luni de fericire... ca dupa o astfel de "slabire" - daca vei rezista-aparenta silueta se va mentine foarte putin ptr ca o data ce dai de mancare ...chiar si doar inca un mar in plus se va depune pe tine


Citat:
Anterior postat de lorycel Vezi mesajul
Buna fetelor! Ma bucur foarte mult k v-am descoperit, impreuna e mai usor. Si eu momentan ma infometez, stiu k nu fac bine, dar sunt disperata, nu ma mai suport, simt k dak continui asa o sa ajung sa ma sinucid. Vreau sa spun k de la 1 ianuarie 2010 pana astazi dim. nu am mancat nimic, doar apa am baut, am slabit 3 kg in trei zile dar ma simteam ametita si asa k am mancat un mar in dim. aceasta. Acum e mai bine, nu mai ametesc, in schimb visez la tot felul de bunatati si sunt nervoasa tot timpul. Acum am 70 kg si vreau sa ma infometez pana ajung la 65 de kg dupa care sa urmez o dieta mai putin drastica, asta k sa ma motiveze k altfel nu reusesc. Va pup, si mult succes in continuare.
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat