Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #342 (permalink)  
Vechi 05 ian 2012, 09:15:55
lisha's Avatar
lisha lisha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 nov 2011
Locaţie: alba, Romania
Date: 160cm, 69kg
Mesaje: 365
Aprecieri acordate: 15
Am fost apreciat(a) de 221 ori in 94 mesaje
Implicit Re: 9 months to go!

Citat:
Anterior postat de skinny86 Vezi mesajul
Lisha inca mai sunt sanse sa se intoarca bebe...pana pe la 32-33 de saptamani, cred, si daca nu...cum zicea Stefania...vine el in pozitie cand e de nascut sanatate sa va dea Dumnezeu...si eu imi doresc sa nasc natural, dar pana la urma nici cezariana nu e capat de lume...
Sa speram....de cateva zile parca e mai linistit poate si-a gasit o pozitie mai confortabila, abea astept sa merg la 36 de sapt sa vedem care-i treaba atunci vom decide ce vom face....asa de mult mi-as dori sa nasc normal...o sa fiu singura dupa nastere, mama nu poate sta tot timpul la mine si nici daca ar putea nu ar fi bine pt ea are probleme de sanatate, sotul e la servici aproape tot timpul, depindem de serviciul lui asa ca nici el nu poate renunta.

Am inteles ca daca nasti prin cezareana e mai greu cu recuperarea si la inceput ai nevoie de ajutor....oricum ma gandesc putin cu groaza si la nastere normala si la cezareana....vom vedea cum va fi...sa treaca cu bine.

Si eu am fost si mai sunt racita.... vineri si sambata nu m-am ridicat din pat....nici eu nici sotul, lui i-a trecut a facut doar febra, frisoane....eu dureri de gat, tusa...am ramas si acum cu o tusa urata si de azi incep sa i-au ridichie neagra cu miere...sper sa imi treaca

Nastere usoara iti doresc!
lisha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1628 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1111 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat