View Single Post
  #3421 (permalink)  
Vechi 20 ian 2011, 16:31:03
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de schmetterling Vezi mesajul
buna fetelor...n-am mai scris pe aici dar eu ma tin in continuare de dieta...m-am apucat si eu de south beach...plus nelipsitul billy blanks, care mi-e oaspete in fiecare seara vreme de 45-50 min...cu toate astea, mi se pare ca nu se misca nimic...bine si eu am facut prostia de a ma cantari in seara asta...si imbracata cu cizmulite cu tot aveam 76,9 ... poate "asa cum m-a facut mama" cantaresc totusi mai putin...

vreau ca pana merg acasa, adica dupa ce termin cu stresiunea, pe 5-6 februarie sa ma pot lauda si eu ca am o greutate "normala"...gen sa ajung la vreo 72 de kg si sa dau uitarii partea cu "supraponderabilitatea" odata pentru totdeauna
eheeeeeeeeeeee,ai mai putin de 75 ............crede-ma
Citat:
Anterior postat de Cairine Vezi mesajul
Betty sunt impresionata de realizarile tale! aproape 20 kg pierdute! Sper sa ma pot si eu mandri cu o astfel de isprava peste catva timp!
multumesc,la inceput nu speram sa slabesc atata........nu credeam ca voi tine regim o perioada asa lunga..........am avut nenumarate porniri dar mai mult de 1 luna 2 nu ma tineam,asta ptr ca ma infometam,dar de cand am intalnit acest site totul merge ca pe roate......
am avut momente cand am luat-o pe aratura dar am revenit,am stagnat 2 luni ...........iar saptmana trecuta am avut placuta surpriza sa scad 1.8 kg ........intr-o saptamana...........de acum sunt iar pe baricade.
asa ca si tu in curand te vei lauda cu kg pierdute.
Citat:
Anterior postat de Aligrasa Vezi mesajul
Eu imi iau oficial ramas bun de la grupa asta pt ca am schimbat prefixul la kg (am 69 ). Va astept si pe voi la grupa 60-70 !!
acusica venim si noi.........
Citat:
Anterior postat de IceBabe Vezi mesajul
Buna slabuteloooooooor, azi m-am inregistrat si eu....ma pregatesc sufleteste pentru ca de maine incep cura. Nu am o dieta anume, voi incerca sa mananc cat mai sanatos iar dupa ora 18:00 sa ma limitez la un iaurt , ceva de genul...Urati-mi succes, sper ca intr0 luna sa slabesc macar 5 kg.
daca te tii ........si faci sport...........vei putea
__________________
Jurnal betty - lupta cu kilogramele.
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2206 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1689 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1173 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]