View Single Post
  #3423 (permalink)  
Vechi 31 oct 2010, 20:21:57
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Buna seara fete dragi si scumpe ! Sa va zic cum a fost ziua mea !
Vorbit cu cumnatica la tel din 2 in 2 ore sa fiu sigura ca nu o tuleste ,si ca sa imi dau seama ca este acolo o pun sa mearga in curte cand vorbim la tel si sa alerge gastele sa le aud cum macane ! Asa imi dau seama ca este acolo !
Plecat la mami ,pe urma la curte si dupa la cumparaturi ,azi am cumparat draperii noi ,sunt pe fond gri sidefat cu model negru ,se vede tare frumos ,peretii sunt de culoare galbena si covorul gri si masutele negre care le-am cumparat si fotoliile negre tot noi ,o sa incerc sa fac poze si sa le pun la privat,dar trebuie sa calc maine draperiile ,mi-am luat si inca 9 globuri ,plus al meu o pereche de blugi ca a slabit rau si nu-i mai vine nici cei care ia cumparat saptamana trecuta ! Sunt un pic obosita ,la joc nu ne-am jucat deloc ,merg sa-mi fac o salata si la dus cu mine ! Pup dulce toate fetele si va doresc noapte buna !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]