View Single Post
  #3465 (permalink)  
Vechi 13 mar 2013, 18:37:15
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de lime Vezi mesajul
Hei fetele. Ma bucur atat de mult cand vad ca ati fost cuminti si ati slabit. Dar eu am luat-o razna. Nu stiu ce am, nimic nu mi se mai pare logic si cad in patima mancarii sau infometarii.Adica intr-o saptamana am mancat trei zile de s-a speriat si mama, si doua zile am mancat maxim 500 kcal . Nu mai vreau asta. Nu stiu de unde sa incep si in nici una caz nu imi gasesc motivatia, pentru ca simt ca nu o sa reusesc niciodata.Ce vara cu pantaloni scurti si bluze mulate?Ce vacanta la mare?Ce drumetii pe munte? Cred ca o sa ramana toate la stadiul de vise. Nu pot.
Trebuie sa poti,hai fruntea sus ..........si mie imi este f greu sa mananc dimineata ,sau sa am gustari......sa mananc la pranz.......eu care toata ziua beam Cola si mancam seara ca sparta..........dar daca vrei POTI.
Nici eu nu cred ca vara asta voi purta pantaloni scurti sau haine mai mulate,dar la anul sigur le voi purta........Ptr ca se poate.......eu acum 2 ani de la 93 kg am ajuns la 67 ...........si din prostia mea am renuntat....apoi am avut un necaz mare si incet ,incet m-am trezit iar la 82 kg ,dar acum am spus STOP.trebuie sa pot si voi reusi.
__________________
Jurnal betty - lupta cu kilogramele.
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2213 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1696 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui bety:
alicealicer (13 mar 2013), lacra81 (14 mar 2013)