View Single Post
  #3475 (permalink)  
Vechi 15 mar 2013, 09:06:51
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de BooBoolina Vezi mesajul
Hello fetelor
Va anunt ca azi am fost la zumbawow ce bine ma simtmi-am si facut abonament pt o luna...si sper sa ajung de 2 ori pe saptaman la ore.


Apropo de diete,eu nu ma pot apuca de dieta,cu cat imi interzic ceva,cu atat mai mult imi trebuie..asa ca eu aleg variant cumpatari ,si cu noroc si voinat fac fix 5 zile de cand nu am pus ciocolata in gurita
Azi m-am cantarit si aveam 76.3 nu schimn datele din ticker decat peste 2 saptamnai..mie se pare mult prea putin intr-o saptaman dar nah ce sa fac asa e ritmul meu

o seara frumoasa
Felicitari ptr zumbaaaa ..........
Nici eu nu mai pot tine diete ,ca si tine cand tin una ( am tinut in trecut) mi se face mereu foame,chiar daca mananc,este pe psihic chestia asta,am interzis deci......ma gandesc numai la mancare , eu o sa fac ca si acum 2 ani........mananc cumpatat si renunt la unele lucruri,daca am pofta de ceva mananc ,dar in cantitate mica.
Eu fac 5 zile fara pic de paine....cartofi prajiti.....fara dulciuri.........si cu ultima masa luata cu 3 ore inainte de culcare.
Luni este zi de cantar si sper sa fie totul ok .......cu toate ca as pune ziua de cantar Duminica dimineata ca Duminica pe zi sa imi fac cate o pofta si sa nu ma demoralizez lunea .............asa daca ma cantaresc duminica diomineata , ce mananc peste zi se duce intr-o saptamana.
__________________
Jurnal betty - lupta cu kilogramele.
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2213 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1696 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui bety:
BooBoolina (15 mar 2013), lacra81 (15 mar 2013)