Subiect: Jurnal Alina82
View Single Post
  #3478 (permalink)  
Vechi 14 apr 2011, 17:38:20
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alina82

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul


Pai stai mai k eu nu am zis k am ceva cu cineva...consider k fiecare e liber sa faca ce vrea cand vreaeu fiind mai egoista asa nici makr nu stau sa analizez viata altoradoar k ma seaca,si nu vb aici pe site k aici pana akm nu m-a deranjat nimeni,cand aud intrebari si afirmatii de genul...dar de ce nu faci draga copii...lasa tu k cresc ei...akm nu o sa astepti pana la batranete samd...cred k e treaba mea ce fac sau nu fac...ma intrebi...iti raspund...imi argumentez raspunsul....gata taci...nu mai sta sa ma critici si sa imi spui k sunt asa si pe dincolo...eu vad lucrurile in felul asta si e problema mea....poi nimeni nu stie mai bn decat mine situatia mea....asa k repet nu ma deranjeaza intrebarea...doar k nu sunt curioasa sa aflu ce parere au despre felul cum gandesc euasa cum ai spus si tu...poate k eu si tugresim...poate ne inselam amarnic...si poate la un moment dat vom regreta amarnic k am gandit asa....dar e doar treaba noastra...spre ex era o tipa care ma frek la icre k de ce nu fac..k asa si pe dincolo...ea avea 3 copii...si nu muncea decat barbatesu...casa nu aveau...si mai mereu erau fara bani...copii saracuti deja invatasera sa nu ceara pt k mami nu are...si cand au fost nevoiti sa plece din Spania...fetita a inceput sa planga(avea 5 ani)si imi spunea k nu vrea in Romania pt k akolo nu are baie la mamaie si nici pat bun in care sa doarma...akm ce ar fi fost sa ma apuc si eu sa o critic pe ea...k a facut 3 copii si k ii chinuie de mici...k mi se pare absurd k un copil atat de mic sa planga pt baie si pat...
Eu va dau dreptate fetelor!!! Asa gandesc si eu, chiar daca sunt o novice!

Alina, poate acea persoana, se simtea frustrata ca nu are, si de aceea fara sa vrea, ar dori poate sa vada si celelalte persoane in aceeasi situatie! E ceve psihic cred, si nu isi da seama! Dar este si rautate de multe ori! Si nu trebuie sa bagi in seama! Ceea ce e mai bine pentru noi, este ceea ce simtim noi ca e cel mai bine!

PS: O sa citesc si eu despre ascendentul meu! M-ai facut curioasa! De mult am vrut sa aflu mai multe!

Sa ai o seara frumoasa!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]