View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 22 ian 2010, 11:34:32
danna03's Avatar
danna03 danna03 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 54
Dieta: hipocalorica
Date: 168cm, 65.5kg
Mesaje: 1.244
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ce va motiveaza anul asta la slabit?

Citat:
Anterior postat de Anammaria Vezi mesajul
Bine v-am gasit, fetelor. In primul rand vreau sa va spun ca sunt la inceputul unui regim( a se citi stil de viata si nu dieta) si doresc sa devin si eu o slabuta. Am incercat de mai multe ori, am reusit adeseori insa mi-a fost greu sa ma mentin. Si acum am ajuns la mai multe kg pe care le voi da jos insa "cu cap" de data asta. Nu mai urmez niciun regim de infometare, nu mai fac sport pana ametesc ( a se citi 3h de aerobic/zi) ci pur si simplu mananc dietetic si mai putin ca inainte si fac sport constant.

In ceea ce priveste motivatia cred ca ea se afla doar in noi insene, fie ea de anul acesta sau de anul trecut. Ajutorul nu cred ca ne este dat nici de cei dragi si nici de o pereche de blugi care nu ne mai vine ci mai degraba de vointa, ambitia si puterea care se regasesc in noi insene.
Buna si bine ai venit printre noi!Ai dreptate in tot ceea ce ai spus.Zi-ne mai multe despre tine.Te asteptam cu mai multe informatii.O zi frumoasa sa ai de aici de la malul marii!
danna03, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1757 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1240 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1241 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat