Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #350 (permalink)  
Vechi 13 ian 2012, 10:37:37
iki's Avatar
iki iki este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: personalizat
Date: 164cm, 74.4kg
Mesaje: 137
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: 9 months to go!

'Neata!
Eu am o situatie mai ciudata cu sotul. De vre-o 2 ani nu mai stam impreuna non-stop, deoarece eu lucrez in Timisoara si el in Oradea. Astfel ca ne vedem in general doar in week-end, cand de obicei ma duc eu la Oradea (acolo ne vom stabili de tot dupa ce vom fi 3). Asa ca la mine nu poate fi vorba de ajutor de la sot la treburile casnice. Diferenta e ca eu am de strans si de facut curat numai dupa mine. Partea proasta la situatia mea este ca tot ce l-am invatat eu cat am stat impreuna a cam uitat si cateodata ma calca pe nervi cand ma duc in week-end si vad ca nu tine curatenie cum as vrea eu. Dar m-am calmat si nu ii mai tin morala. O sa il "dresez" din nou cand vom sta impreuna.
Ieri cred ca am avut primele contractii Braxton Hicks. Am simtit ca un carcel la burta, nedureros. Voi cum le-ati simtit?
Va !
iki, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2164 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1647 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1131 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat