View Single Post
  #3520 (permalink)  
Vechi 01 apr 2011, 21:52:47
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 08

[COLOR="Navy"][SIZE="3"]
Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul

....
daaa, unt şi dulceaţă are! şi cornurile alea cam par din făină albă şi cu unt pe deasupra - pentru că aşa sunt cornurile adevărate!
uite-aci cornuri integrale





vaaaai, ce foame mi-e!
Da unt si dulceata ... alea sunt de ornament, din plastic

Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Cred ca tu nu ai vazut ca am eliberat animalele Fulgai Suun libere si umbla prin casuta ai grija sa nu te intalnesti cu ele


Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul

.....
Hai ca esti comicaDa halva....mi-au iesit ochii din cap cand mi-am imaginatAici nu se gaseste..mai bineDa la Braila e la mama ei acasaDaca imi iese in cale..asa..intamplator..iau si eu o guraCred ca bucatica aia nu se depune,cu atata biciclitO zi frumoasa!
...
cu multi ani in urma am facut intoxicatie de la hakva. coagulantul cu care se prepara are in compozitie atropina ... si mi-a afectata pt 2 zile vederea. mancasem o halva intreaga intr-o zi rece de toamna, cand am chiulit de la faculta ... aveam 66 de kile pe atunci ... s-a retras de pe piata tot stocul. ce fraiare am fost ca nu i-am dat in judecata ... luam niste banutei de pe ei ... nah, dar nu m-am lecuit, imi place in continuare

Citat:
Anterior postat de leutz Vezi mesajul
Salutare! AM spus, si-o s-o mai spun...de cand v-am cunoscut, mi s-au intamplat numai lucruri bune. O fi si de la faptul ca am botezat, na... Societatea a analizat cazul meu siiiiiiiiii, stupoare: dupa ce mi-au trimis prezvizul in posta, au gasit un post! Nu e pe studiile mele, e pe studii medii, da' am rabdare pana se transforma postul! Deci...sunt angajata!!!
Multumesc pentru sustinere si va imbratisez pe toate...la un loc!
In rest...ma mentin la greutatea dorita, si asta-i super bine! Tre' sa merg la cumparaturi, sa-mi iau pantaloni, ca numai o pereche imi mai vine!
Leutz, te-am mai intrebat intr-un post, la Marfa muncesti? asa mi se pare ca am retinut

Citat:
Anterior postat de ella 78 Vezi mesajul
....

Daaa Anes vezi?

....

vazt

Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Fetele sunt franta ,merg sa termin mancarea ,gatesc ,ciorba de pasare cu taitei de casa si carne de pui la cuptor si orez cu legume pentru meine,ac acum caci maine e ziua surorii mele cele mai mari face 38 de ani si vin dimi si parintii asa ca nu am timp ,doar o sa sterg praful si o sa aspir dupa care ac o baie si am plecat la bairam
La multi ani surorii!!!

Citat:
Anterior postat de feelix Vezi mesajul

Eu mai vreau 2 kg si apoi o sa mai vad .
Medicul cand m-a vazut ieri a zis ca nu-i palce cum arat. Eram si dupa boala si la fatza aratam cam rau. Mi-a dat sa fac si analize de sange. Pana in toamna vreau sa ajung la 64.
Dar incet, ca nu ma grabeste nimeni.
chiar crezi ca e necesar?!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]