Subiect: Jurnal maryg
View Single Post
  #358 (permalink)  
Vechi 03 mai 2010, 08:19:05
maryg's Avatar
maryg maryg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: ., Romania
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 71.4kg
Mesaje: 1.496
Aprecieri acordate: 88
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 68 mesaje
Implicit re: Jurnal maryg

Citat:
Anterior postat de ana2612 Vezi mesajul
Tot dupa ce cad cojitele stiu si eu ca se face baita, pentru ca e mare pericol sa ramana semne( acele gropite inestetice pentru toata viata), inmuindu-se exista pericolul sa cada mai repede dacat trebuie. N u cred ca iti doresti asta, mai bine mai rabdati putin.
Da-i cu alcool mentolat, pudra mentolata si pe unde ai impresia ca se aduna ceva mizerie, nu doarpe bubite , dar atentie, numai tamponat cu o bucatica de vata.
Si ai mare grija sa nu se scarpine! Eu i-am pus manusi sa parca avea raie, in continuu punea mana. A ramas cu doua semne (pana sa-mi vina ideea cu manusile zgandarise doua), una pe nasuc - mica, mica, si una pe picior.
Multa sanatate si sa va simtiti bine cat mai repede!
Multumesc ,Ana ......incerc sa fiu cat mai atenta.Dar nu ma lasa sa o dau cu solutie.Trebuie sa lupt....Gemenii sunt mai intelegatori .Vezi ce inseamna boala la un copil mai mare ?
__________________

maryg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1652 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]