View Single Post
  #3583 (permalink)  
Vechi 03 mar 2011, 10:51:52
roxyyc's Avatar
roxyyc roxyyc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 1.843
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (I)

Citat:
Anterior postat de Cris789654 Vezi mesajul
Fetelor, am dat-o rau in bara ieri.De dim am mancat iaurtul cu musli de toate zilele, apoi un cottage cheese cu rosii, am fost la o impachetare minune UCW (nu m-a impresionat si nu cred ca merita banii) apoi am zis ca merit ceva bun si ma iesit la o pizza.Calculasem eu mental caloriile si dadea bine, chiar si cu pizza.Problema e dupa ca am iesit la sarbatorit plecarea unei prietene, cu cateva (multe) pahare de vin, si am sfarsit mancand saorma la 3 dimineata.
Cum o dreg??
Stai linistita Cris... si eu am mai avut scapari din astea, ultima fiind acum 2 sapt... numai ca in loc de vin eu bausem vodca cu suc de mere... cum nu se poate mai rau... si bineinteles shaorma la 3 dim... (ca deh... bautura face pofta de papa) ...se mai intampla sa avem si destrabalari din astea... nu putem fi ingerasi... dupa destrabalarea cu pricina, a doua zi am reinceput dieta si totul a fost ok... diseara iar am destrabalare cu fetele in club ptr ziua de 8 martie... dar de data asta, ca sa fiu sigura ca nu mai fac tampenii, voi pleca de acsa cu masina..
roxyyc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 933 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]