Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #36 (permalink)  
Vechi 14 ian 2010, 06:55:15
Maria-Magdalena's Avatar
Maria-Magdalena Maria-Magdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mihaela Bilic
Date: 170cm, 76kg
Mesaje: 181
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Clubul Atkins

In primul rand nu este bine sa sari peste mese. Atkins spune ca trebuie sa ai obligatoriu trei mese pe zi, iar daca iti place sa ciugulesti, atunci 5 mese mai mici. Nu mai sta nemancata pana la pranz ca nu faci decat sa te doara stomacul. Atkins nu este un regim de infometare.
Nu este nevoie sa renunti la ciocolata cu totul, doar sa consumi din aceea cu peste 70% cacao. Eu o preferam pe cea amaruie cu menta. Bine, asta nu acum. Ciocolata in perioada de mentinere si nu multa. Un cub-doua de pofta. La fast-food-ul mentionat trebuia sa mananci doar carnea. Cred ca mai rentabil era sa mananci piept de pui reteta proprie (9 carbohidrati pe 100g) sau aripioare (10 carbohidrati) la ... Atkins spune in cartea lui ca trebuie sa fii atenta la sosurile care se ascund in salate. Nu cred insa ca s-a intamplat nimic ireparabil. Din cate stiu eu, 5 kg inseamna aproximativ 5 cm mai putin!
Eu cred ca dupa prima saptamana, tu o sa ai cu 4-5 kg mai putin, tinand cont de varsta si de nr. de kg.
Ieri eu am mancat:
dimineata: o omleta,
pranz: ceafa de porc la gratar,
gustare: 50 g telemea de oaie,
seara: ceafa de porc la gratar.
Eu asa mananc in fiecare zi: 4 mese. Ma rog, gustarea nu se poate spune ca este masa. Incearca si tu si o sa te simti mai bine si nici nu o sa fii tentata sa renunti dupa 3 saptamani.
Maria-Magdalena, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. Maria-Magdalena, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat