View Single Post
  #3621 (permalink)  
Vechi 31 mai 2011, 08:09:46
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de aylin27 Vezi mesajul
BUNA DIMI FETELE!!
Da ce dimi fericita am..... zi de cantar ....2,600 kg in minus!!!!!mi se potriveste ca o manusa dieta asta.....nu sunt infometata niciodata si la zilele de cantar incep sa dansez singura prin casa.
Felicitari!!! Ma bucur pentru tine!

Citat:
Anterior postat de aylin27 Vezi mesajul
Am uitat sa va atrag atentia sa va uitati la tickerul meu....am trecut de jumatate....nici nu va pot spune ce bucurie am....cand o sa ajung la targetul stabilit de mine o sa postez poze cu mine inainte si dupa dieta....o sa fiu tare fericita cred de diferenta
Bravo ca ai trecut de jumatate. Dar...nu slabesti cam PREA repede? Mie mi se pare repede si cum slabesc eu. Asa imi e frica sa nu ma pot mentine. O sa te urmaresc sa vad cum reusesti sa te mentii...ca in ritmul asta nu mai ai mult pana sa ajungi unde vrei si poate o sa incerc si eu dieta asta daca imi dai curaj!


Neata fetelor!

Eu o lalai prin casa, ca de obicei. Am intrat ieri pe aici de vreo 10 ori, dar am zis sa nu mai vorbesc singura daca nu apare nimeni Azi sper sa ajunga tigara electronica la mine, sa imi incep planul de lasat de fumat! Mai tarziu ma duc la parafango, si, in rest, o sa citesc sau o sa ma joc Sims 3 Generations. Sunt obsedata de acest joc

Va pup si va urez o zi super!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]