View Single Post
  #3645 (permalink)  
Vechi 31 mai 2012, 19:41:27
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Lala26 Vezi mesajul
exista viata dupa inghetata, sa stii uite si ca sa fii/fiti mandra de mine, colegele mele si-au comandat pizza ieri si mancau la 2 noaptea iar eu am putut sta senina in fata lor si nici un muschi de pe fata nu mi s-a clintit. bineinteles ca au recitat vechea poezie,ia si tu, o bucatica nu te ingrasa..dar am rezistat


Maaaama pune-l la slabitttt pai ce, numai noi? in legatura cu meniul tau..nu-i putin cam multa carne?
Voiam sa va intreb ceva.. Eu astazi la pranz am mancat o cutie de ton in suc propriu cu orez basmati fiert si lamaie, a fost foarte bun. Stiu ca stabiliseram mai demult ca tonul in suc propriu poate fi totusi combinat cu orez din asta, sper ca n-am facut o greseala... sau am facut? eva parca explicase mai demult ca merge, daca esti prin zona imi dai o parere?
va pup fetelor, sa va fie de bine pt ca probabil ati luat cina
dapoi eu..ieri la cina imi era cam foame..si al meu manca carne prajita de porc..si mirosea..si la pranz tot asa,isi comandase pizzada noroc ca la pranz nu-mi era asa foame..la cina a fost greu..

Pai potarnichile alea sunt mai mici decat porumbeii,doar pieptul ce e de ele..si le-am si "despielitat"Am scris 200 gr de carne,dar nu stiu sigur daca era asa..ca nu am cantar..Oricum te saturi sigur de ele,ca pana rozi la oase iti trece cheful de mancatApoi tin cont ca la >Monty nu cantarim ingredientele..eu doar tre sa fiu atenta si la colesterol,ca il aveam cam la limita de sus..
App,sunt asa toanta ca nu stiu sigur daca sunt potarnichi sau prepelite..daca mai sunt fete din Ita,ce doamne iarta-ma inseamna "Quaglia"
Cu orezul..la faza 1 nu e permis in combinatie cu carne..numa la faza 2 poti combina cu peste asa scrie la carte..Numa ca tu daca vezi ca slabesti si mancand o data pe sapt cu combinatia aia..ce te doare?Incearca..Noi in general aici am cam "personalizat" monty...care nu a renuntat la cafeaua normala,care mai pune nitel zahar in cafea,care bea vin..ca mine,in fiecare zi..sau mai papa si fructe nepermise,vezi eu cu pepenele
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat