View Single Post
  #3646 (permalink)  
Vechi 31 mai 2012, 20:23:38
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Lala26 Vezi mesajul
Carnatii aia, sa auzim ce hram poarta !! In rest mie imi suna bine...apropo branza degresata cam cat de degresata era?
Pai erau carnati proaspeti, de casa, dar mie nu-mi plac carnatii (cu exceptia Bratwurstului pe care l-am cunoscut in Germania si pe care l-as manca nu zilnic, dar saptamanal) asa ca am mancat doar 2 bucatele mai mici ca degetul meu mic.
Branza era extrem de degresata. E exquisa de 0,2% grasime, despre care am discutat aici si am descoperit ca are nu stiu ce agent de ingrosare parca, dar mai am in frigider si cum stau prost cu banii... Merge si-asa, momentan...

Citat:
Anterior postat de Plecatalaplaja Vezi mesajul
Cum sunt alea masline light? Nu am mai auzit pana acuma. Si merg la mese glucidice? Ma bag si eu in seama.
Baga-te oricand, te rog!!!! Masline light sunt mai putin sarate. Stiu ca Monti nu spune nimic de sare, dar eu o cam evit fiindca am tendinta sa retin lichide si sa ma umflu. Maslinele au intr-adevar grasimi, dar fiindca sunt grasimi nu bune, ci extrem de bune, care scad colesterolul rau, sunt ok si la mesele glucidice.

Citat:
Anterior postat de TinAlexa Vezi mesajul
Buna fetelor

Ralu am facut reteta ta si a iesit super bun in felul asta pot sa il combin cu ce vreau.
Ieri a fost o zi proasta iarasi.
Lala ai dreptate dar nu inteleg de ce ma complac in situatia asta, ori sint plictisita de a ma tot invarti in acelasi cerc.
Ideea este ca mai am un graunte de optimism asta conteaza
Am fugit la treaba
Scuza-ma, ma doare rau capul si nu prea ma po concentra, dar despre ce reteta vorbesti? Ma bucur ca ti-a placut, oricum

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
fetelor, iubitele mele... vin de la chirurgul buco-maxilo-facial..
mi-am scos in dreapta maselele de minte jos si sus si n am voie sa mananc decat chestii lichide sau pasate.. ca copii .. si N-AM VOIE INGHETATA noroc ca ploua si e frig..
imi fac un piure de cartofi cu ceva morcovi - nonconform , ma gandeam la gris cu lapte nonconform , supe crema de brocolli... e clar ca nu am ce manca conform... voi aveti idei pentru o suferinda?
inca nu mi-a trecut anestezia, dar am o presimtire ca o sa am dureri si o sa se umfle tareeee tare... dar totusi ce pot sa mananc... cele cu copii mici sa mi povesteasca, cu ce hraniti puii? mere rase cu biscuite?
oooooooof viata
Daca tot te gandesti la bebelusi, uite, eu ti-as propune sa faci mancarica ca de obicei, combinatii de carne cu legume, iar dupa ce e mancarea gata sa o bagi in blender pana iese pasta. Fa si tu ceva mai zemoasa mancarica. In rest, vorba cui a zis, scuze ca n-am retinut: supe, iaurturi cu fructe tot blenduite... Eu zic ca poti manca conform, dar daca as fi in locul tau... eu una nici nu mi-as bate capul sa respect regimul... Te compatimesc si iti doresc sa te refaci cat mai rapid. Stiu cum e cu masele scoase.

Citat:
Anterior postat de buburuzze Vezi mesajul
Buna fetelor
Multumesc eva9 pt raspunsul privind ig al ovazului preparat.

Dragelor mai am putin si o iau razna cu oscilatiile acestea ingrozitor de mari de greutate.Acum 2 zile aveam 69.7 azi mi-a aratat 72.2.....Nu am avut probleme cu tranzitul sau ceva de genul.Nu am mancat haotic,m-am hidratat si m-am odihnit(cu toate ca as dormi tot timpul).
De abea astept sa ajung in bucuresti la endocrinolog deoarece,cel de aici,nu ma crede ca ma ingras aiurea si ma streseaza.Adica eu merg la el si ii spun adevarul pt ca este doctorul meu si numai asa stiu ca ma pot face bine si el vine cu "trebuie sa faci tu ceva ce nu ar trebui" sau "mananci prea mult "si alte prostii.
Ce *****... Si mie mi-a povestit o prietena ca s-a lasat de fumat si s-a ingrasat 7 kilograme, desi fiinta asta respecta toate regulile pe care ti le poti inchipui... nu mananca dulciuri, fainoase sau prajeli, se hidrateaza corect... toate cele! si eu chiar o cred! Si te cred si pe tine! Ce rost ar avea sa-ti furi singura caciula?

Meniul de azi a fost:

MD: wasa cu gem de capsune si o cana cu lapte
G: 15 migdale rehidratate
P: mancare de fasole cu pui
G: 3 cuburi de VQR
C: o salata de spanac din gradina cu busuioc din gradina si restul de la piata (castravete, ridiche, ardei rosu si o bucatica de cascaval)

M-am simtit rau toata ziua, nu cred sa fie de la regim, eu zic ca am mancat foarte bine, m-a durut capul si am avut pulsul 54 si cred ca de la salata de la cina ma simt ceva mai bine. Raceala ala e tot in stand by, tot ma cam dor unele si altele si putin gatul, dar nici nu ma lasa nici nu ma ia cu totul.

Va pup, noapte buna!
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat