View Single Post
  #3684 (permalink)  
Vechi 27 sep 2012, 17:57:27
rachy's Avatar
rachy rachy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: dunkan
Date: 176cm, 111.8kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 38 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 2)

[QUOTE=erasmine;1139835]
Citat:
Anterior postat de rachy Vezi mesajul



cum zicea si Leila sunt multe retete.eu la inceput mi-am facut piftie de curcan ( din pulpa de curca) cu putin delic sare si piper.vreau sa zic ca a iesit super buna.Zic eu ca e bine pt inceput sa iti face ceva mancare care sa-ti placa dar sa ai pe 2-3 zile.in cazul in care ti=e foame sau...ceva d gnul sa ai pe ce pune mana.Si mie imi placea sa rontai ceva seara dar...m-am gandit ca e mai important sa slabesc si sa arat bine decat sa mananc acele prostii (pe care le pot manca si dupa ce slabesc)Asa ca.....nu te da batuta.se poate!.Au reusit atatea persoane! trebuie sa reusim si noi


ms mult de tot. nu o sa ma las, o sa ma lupt, piftie nu as putea sa mananc goala imi pica foarte greu - " mi se apleaca pe romaneste". sper sa imi raspunda leila sau alte fete care mai stiu retete, mai ales pizza dukan sau acele clatite cu branza si marar suna ft bine si chiar as vr sa le incerc . am inteles ca exista o carte cu retete.stie cineva ceva?
rachy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2584 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2067 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]