View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 07 sep 2012, 07:36:35
ramonika71's Avatar
ramonika71 ramonika71 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2012
Locaţie: Pitesti, Romania
Dieta: Hipocalorica
Date: 165cm, 101.2kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal ramonika71 - Hop si eu IN LUPTA CU KILOGRAMELE!

Citat:
Anterior postat de grasuta1961 Vezi mesajul
O sa ma uit si eu pe allex sa vad cum e.Da si fetita mea e to a VIII a.Un an greu pentru ele si cu mari emotii pentru noi.A mea vrea sa dea la mate-info-intensiv engleza.Asta e cel mai bun in orasul nostru.De fapt visul ei e sa devina medic stomatolog,insa stii cum e cu visul din copilarie nu prea se materializeaza neaparat.Asa ca e bine sa faca partea reala ca are mai multe oportunitati pentru atunci cand termina.Ii place si matematica ,insa e buna si la limbi straine.Cu cititul la romana e groaznic,de asta am vrut sa mearga la partea reala.A ta unde vrea sa dea??Sa ai o zi frumoasa!


Ramona care e adresa pt margele?? Se poate comanda online??
Salut!
Hmmm...chiar ne potrivim. Si a mea tot medic stomatolog vrea sa ajunga si vrea sa ajunga la Colegiul National "I.C.Bratianu" (de la noi din oras), la sectia chimie-biologie. Nu vrea la mate-info. Sta foarte bine si ea la engleza. A participat la numeroase olimpiade si la romana si la engleza, dar nu vrea sectia asta. Ti-am spus ca deocamdata am un copil tare bun (mi-a terminat anul acesta, clasa a VII-a) cu 10, dar...stii cum e. Nu ma iau dupa asta. Cine stie in ce anturaj ajunge sau treburi dintr-astea de care ma cam tem. Sa speram ca va fi in continuare un copil bun.
Noi suntem oameni cat se poate de normali si cred ca asta o va ajuta, deoarece nu avem posibilitatea de a o rasfata in exces. Vede cum este si constientizeaza ca invatatul este singura ei sansa de a razbate in viata.
Ce sa mai! Sa de-a Domnul sa le ajute pe fetitele noastre! Sa fie sanatoase (mai ales) si norocoase!
Comanda o poti face online. Iti faci cont si ti le pot trimite comanda prin posta.
Ne mai "auzim".
__________________
ramonika71, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2229 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1712 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]