View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 29 mar 2010, 09:16:23
mirena's Avatar
mirena mirena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2010
Locaţie: Resita, Romania
Vârsta: 71
Dieta: regim de viata echilibrat
Date: 156cm, 59kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Slabute" si la 50 de ani ;)

Buna ziua si bine v-am descoperit, incercand sa-mi gasesc noi exercitii pentru mentinere si slabit. Anul aceste implinesc 58 de kg si eu consider ca am vreo 4 kg. peste greutatea mea cu care m-am obisnuit. Lucrez mult in fata computerului, deci pe scaun, asa ca de 3 ori pe saptamana, dimineata la 7 am 30-40 minute de gimnastica. Tot timpul am practicat ba aerobic, ba exercitii alese ( CD Davina), Carmen Bruma, dar acum m-am hotarat sa imbin si alte tipuri de exercitii si ma simt bine.
Ca mod de viata, zilnic fac plimbari cu sotul meu, mers pe jos, ca alimentatie preferam fructele dimineata, iar meniul nostru consta din naut, linte, fasole azuki, lapte de soia preparat de mine, paine din faina de soia, tarate, ovaz integral preparat la masina de paine, branzeturi slabe, somon, o data pe saptamana carne de curcan.
Pot sa spun si, in acelasi timp sa multumesc lui Dumnezeu, ma simt foarte bine si nu am vreo problema de sanatate.Daca pot sa ajut, o fac cu draga inima.
Va multumesc pentru ca existati, pentru sfaturi (inca nu v-am descoperitin totalitate, mai am de cercetat).
Sa avem o saptamana, intr-adevar ”luminata” si sarbatori fericite!
mirena, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1634 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1117 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat