View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 02 aug 2011, 09:28:07
dana1986's Avatar
dana1986 dana1986 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: Madrid, Spania
Vârsta: 37
Date: 168cm, 64.7kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: de unde ''cumparam'' vointa?

Citat:
Anterior postat de bzzz Vezi mesajul
Ceau.. eu sunt ceva mai veche pe acest site dar nu am mai scris pana acum sincer e ceva cu cumparat vonita .. bine ar fi daca ar exista.. si eu am trecut prin chestia asta eu m-am apucat in 2009 de slabit am avut 50 de kg si am slabit 10 kg .. toata lumea zicea ca arat foarte rau ca sunt prea slaba.. intradevar eram poate prea slaba dar am avut vointa ft mare faceam sport.. incet incet am pus 5 kg la loc.. adica pana astazi.. si m-am mentinut tot asa. acum parca vreau din nou si "am cumparat iar ambitie" vreau sa mai dau jos 3-4 kg.. si sa ma apuc iar de sport.. ca recunosc , m-am cam lasat de el.. cat despre ambitie am momente cand sunt foarte ambitioasa.. si momente in care cedez tentatiilor.. dar in timp am invatat ce inseamna o viata sanatoasa..

bzzz nu te mai lua dupa ce spune lumea e foarte important sa te simpti tu bine, nu ce spune lumea, iar despre tentatii ce sa zic, suntem toti oameni si mai gresim dar chiar daca azi ai cazut in tentatii e foarte important sa nu renunti de tot la dieta. succes
dana1986, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1624 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1107 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat