View Single Post
  #3700 (permalink)  
Vechi 24 aug 2011, 13:13:01
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Tina Vezi mesajul
Neata, Diana!
Si eu te citesc si vin cu o incurajare in plus ca am vazut ca ai mancat ceva de ne-dieta.
Nu fii severa cu tine (din experienta zic) si redreseaza-te fara sa te pedespesti. E suficient sa revii la regimul normal, fara sa tai alte kcal si alimente si corpul o sa te asculte.
Ia-ti pachet la munca, macar stii o treaba. Iar daca te vad altii, asta e.. e mai cool & old school sa ai mancarica ta
Buna,Tina!Da,am mancat.Aseara am mancat in graba,ca sa am timp sa fac toata treaba si m-am simtit foarte rau,fizic.Niste dureri de burta si crampe,si oricum am probleme si cu iesitul labaie mai nou,e destul de grav.SI azidimineata m-am simtit cam rau,tot de aseara.Vad ca imi revin usor usor....Am baut o cafea aici la serviciu,am facut rezervari si am mai uitat de felul in care ma simt
Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Esti foarte ocupata acum, dar o sa se rezolve incet incet toate si o sa te organizezi altfel, mai bine. Important e sa nu uiti nici sa mananci, ca trebuie, nu sari peste mese. Pana te adaptezi programului o sa mai ai parte de alegeri mai mult sau mai putin proaste, dar o sa treaca si asta.

Da-i inainte ca e treaba buna si incepi sa fii optimista, chiar daca ai multe pe cap, si asta ma bucura
Buna,Siminel!Adevarul e ca sunt cam ocupata.Aseara nu imi venea sa cred ora la care mancam....Pachet imi iau la mine,am vazut ca si Tina mi-a zis,nu mi-e rusinee sa am pachet la mine,chiar daca ma vad colegii.So what??Dar trebuie sa mananc si seara.As putea sa iau pachet si pt cina dar macar o masa as vrea sa o iau acasa,ceva mai sanatos si asezat,nnu pe fuga si nu sandvisuri sau alte fainoase.De adaptat o sa ma adaptez.Vineri seara intru singura pe tura,apoi o sa am samabata libera,mai am si eu timp de odihna,de sport si de casniceMultumesc de vizita!Repet,ma bucur sa vad ca nu uitati de mine.Nici eu nu uit de voi,mereu as scrie aici dar nu prea am cand Tot suna pentru rezervari,vin pentru cazari,cameristele suna intr-unaa aici in receptie...
Citat:
Anterior postat de BornCrank Vezi mesajul
Hello!
Felicitari pt post!
Ba da poti seta. Seteaza ultima cantarire.
Multumesc,Alina!Incerc sa ma descurcPai nici nu mai stiu sigur cat aveam)Si daca oi mai avea atat
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]