View Single Post
  #3704 (permalink)  
Vechi 18 ian 2011, 15:19:50
vgeorgianna's Avatar
vgeorgianna vgeorgianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 35
Dieta: mancare sanatoasa
Date: 167cm, 59.8kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul

Bine ai venit Inseamna ca o sa iti fie mai usor de data aceasta, ca esti mai informata si sti de unde sa te apuci Iti doresc mult succes si asteptam mai multe detalii. cam ce mananci intr-o zi?
Pai in primu rand nu treceam niciodata peste micul dejun, de obicei manancam doua felii de paine prajita cu un iaurt degresat sau o felie de cascaval. La pranz imi faceam tot felul de mancaruri cu ciuperci pentru ca mie imi plac foarte mult si au calorii putine, piept de pui pe gratar. Seara imi faceam cate o salata de legume cu ton sau peste la cuptor sau pe gratar. Din pacate anotimpu nu e tocmai bun pt salate ca sunt foarte scumpe si nu sunt nici gustoase asa ca trebuie sa gasesc un inlocuitor Ideea e ca am mancat aproape orice..adica dc aveam pofta de ciocolata seara reuseam sa ma abtin pana a doua zi si mancam doua cubulete dar la pranz, sub nicio forma seara si dupaia dadeam la bicicleta pana consumam toate caloriile
vgeorgianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1799 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1282 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]