Subiect: Jurnal Romina
View Single Post
  #371 (permalink)  
Vechi 19 mai 2012, 23:40:15
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnal Romina

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul
Starea mea de tristete din ultimele zile nu are legatura doar cu kg...Se pare ca ele vor pleca usor usor daca sunt cuminte si fac mult, mult sport!
M-a apucat panica joi seara cand am auzit cat de curand va fi sesiunea de restante si sustinerea lucrarii de disertatie. Si m-am blocat, m-a cuprins teama de esec si nu am mai putut gandi. Imi este greu sa ma mobilizez pentru a lucra la proiecte si a invata. Mi-am pierdut acest exercitiu...De fapt este nepotrivita exprimarea: nu ma mai trage burta sa lucrez pentru scoala, desi miza este destul de mare.
Daca am de facut un calcul nou pentru munca, ma uit in cateva normative, caut carti si indrumatoare si fac respectivele calcule si planse...Pentru scoala poti sa ma pici cu ceara M-am apucat astazi...mai greu, dar m-am uitat peste niste calcule, am mai facut cateva. Merge greoi. Este cu atat mai greu cu cat au trecut cateva luni de cand m-am uitat peste ele...dar si fiindca in semestrul trecut nu am prea ajuns pe la scoala, deci nu am avut parte de explicatii. Dar ma voi descurca. De aceasta data voi termina cum trebuie. Mi-a mai trecut panica.
In seara asta s-a cam suparat si mister sot pe mine...m-a pus sa invat...a zis ca-mi taie netul daca nu-mi revin Parca ar fi fost un parinte cu copilul lui nazdravan
Inca mai sunt putin panicata, nesigura de reusita, dar numai actionand voi putea vedea rezultatul
Noapte buna si somnic usor, dragele mele!
Hai la invatat atunci ...cumva, cumva in viata trebuie sa le combinam pe toate - sa muncim, sa invatam, sa traim o viata sanatoasa si sa nu lasam sedentarismul sa castige teren.

Te inteleg ca nu mai ai chef de invatat, si eu am patit mereu ce povestesti tu mai sus, dar trebuie sa gasesti putina forta in tine sa finalizezi si masterul. Pierdem mult timp in viata la scoala si din pacate de multe ori nu ramanem cu nimic altceva in afara de acea diploma

Acum ceva vreme calculam cat timp am pierdut invatand si am ajuns la concluzia ca din 21 de ani in care am invatat doar vreo 5-6 au contat cu adevarat si au fost un plus pentru mine.

Tu in ce domeniu faci masterul? Are legatura cu jobul?
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]