View Single Post
  #3738 (permalink)  
Vechi 05 iun 2012, 19:46:48
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de ruru89 Vezi mesajul
Multumesc eva. Insa nu e pe stoc acum. Mai caut.

Despre catina de gard am gasit asta:

Conţine de şase ori mai mulţi aminoacizi decât polenul, mai mult beta caroten decât morcovul şi de 500 de ori mai multă vitamina C decât portocalele.
Fructele sunt administrate intern pentru tratamentul hipertensiunii, diabetului, vederii slabe, pentru vertigo, lumbago, impotenţă şi tulburări la menopauză. Sunt utile în prevenirea şi tratamentul unor boli degenerative ale ochilor, cum ar fi retinopatia sau cataracta . Un decoct dulce obţinut din fructe este folosit pentru scăderea presiunii sângelui şi a nivelului de colesterol . Acţionează în special asupra ficatului şi rinichilor.

Citeste mai mult: Cătina de gard, izvor de sănătate


Din cate am vazut catina de gard este acelasi lucru cu fructele goji care sunt foarte promovate acum.

Cand eram mica ma feream tare de fructele de catina de gard. Nu mai stiu exact cine imi spusese ca daca un caine mananca bobitele alea rosii turbeaza Ma spalam bine pe maini de fiecare data dupa ce ma jucam cu ele.
ah, daca zici ca nu e pe stoc inseamna ca ai vazut primul mesaj pe care l-am postat, ulterior a fost modificat de administrator. cand faci 300 de mesaje ai sa poti primi si mesaje private pana atunci insa nu am voie sa dau nume proprii care au ceva de vanzare

am vazut-o pe Magda astazi, on-line pe slabute!!! te pupam Magda si iti ducem dorul! conforma sau neconforma! poate dai si tu un pupic inapoi!!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].

Ultima dată editat de eva 9; 05 iun 2012 at 19:48:57.
Răspuns cu citat