View Single Post
  #3755 (permalink)  
Vechi 06 iun 2012, 14:05:41
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Anorien Vezi mesajul
Multumesc mult pt informatii! Data viitoare setez "dark" in loc de "medium" si sper sa iasa mai coapta.
Daca ai cumva si o alta reteta cu alte cantitati pt paine cu IG cat mai mic (sa o pot papa cu icre yum yum) as aprecia mult.
Eu inca nu m-am lamurit ce am voie si ce nu, n-am calculat niciodata IG-ul, ar trebui sa o fac, sigur o sa descopar ca am voie mai multe combinatii decat mi-am inchipuit.
Eu le-am dat fetelor mai demult o reteta de paine cu maia, asta pe care o fac eu din cand in cand, si am citit mai nou ca daca folosesti maia si nu drojdie, se scad 10 puncte la IG. Ceea ce zic eu ca e suuuper! Numai ca iti ia o saptamana (la propriu) sa faci maiaua, desi dupa aia o ai pana imbatranesti. Daca vrei reteta totusi, eu ti-o dau.
Atfel... se gasesc tot felul de retete, da la cautare paine tip wasa sau ceva de genul.
Noi pe-aici nu prea mancam paine, am observat.

Citat:
Anterior postat de Pasy Vezi mesajul
Buna dimineata frumoaselor

Greu frate, greu cu pornitul asta de dimineata nu e nimeni pe aici

Eu azi, de fapt de ceva vreme, simt ca nu mai am putere si parca nici nu mai are sens sa tin totul atat de strict, poate e doar o chestie trecatoare, insa azi am cam zis ca imi bag picioarele nu inseamna ca ma apuc sa mananc cartofi prajiti nu nu, desi ar fi tentant da poate ca o vreme o sa o las mai moale, asa zic azi, nu stiu ce va fi maine in fine, voua va doresc spor pe mai departe, poate e o faza trecatoare, da imi e lehamite ca in ultimul timp totul merge asa incet si cum scap in ceva mai putin ok, cum hopa un kg la cantar, o sa fiu atenta ce si cum pe viitor, ca doar am invatat o gramada in juma de an, da poate cam atat.

Va pup dulce si sa aveti o zi minunata

PS. Va multumesc in avans pt incurajarile care o sa mi le transmiteti, dar asa ma simt azi
Pasy, sper ca nu ne parasesti! Avem nevoie de tine! Evident ca uneori avem nevoie si de o pauza si noi stim ca tu nu ai clacat, sa te duci la McDonalds si sa te imbuibi cu hamburgeri, dar probabil ai si tu nevoie de o perioada in care sa nu spui: asta n-am voie, ailalta iar n-am voie...
Numai nu pleca! Ramai pe-aici!

Citat:
Anterior postat de St3fyk Vezi mesajul
Pasy tu esti o luptatoare orice ar fii, ai reusit sa faci ceva ce multe dintre noi nu au reusit, ti-am mai spus, mi-as dori sa am un gram din ambitia pe care ai avut-o tu...totusi ai slabit 15 kg...ce n-as da sa slabesc si eu atat, slabisem si eu vreo 7 kg si 1 luna aproape nu am mai tinut si am pus 3-4 inapoi....ce afacere am facut? numai cand imi aduc aminte imi vine sa ma bat singura, eu iti respect decizia, sper sa fie ceva trecator,daca nu este,sa ai totusi grija....faza cu kg e treaba grea si stii si tu asta...cum pleaca asa repede vin inapoi.
Eu sper sa mai intri totusi pe forum pentru ca o sa ne lipsesti daca vrei sa ne parasesti.

Eu te pup si sa ai grija de tine!


Fetelor vroiam sa va spun, am facut astazi o clatita monty cu fulgi de ovaz, apa si putina scortisoara, pasate si pusa in tigaie fara ulei, am mancat-o cu gem de caise si cu gem de visine conform, va sfatuiesc sa faceti si voi, e dementiala si foarte satioasa, nici nu am putut s-o mananc pe toata.


Ce liniste a devenit iar in casuta, a fost asa de frumos sapamana trecuta, se animase mult pe aici...

Va pup pe toate!
Doar atat???? fulgi, apa si scortisoara?? mi se pare cam austera, cred ca fac si eu maine, dar cu lapte. Mi-ai facut pofta!

Citat:
Anterior postat de Anorien Vezi mesajul
Salut fetelor,
Ramasese ca revin dupa ce citesc cartea. N-am terminat, am ajuns pe la jumate, dar intre timp m-am apucat de tinut dieta cu atat cat stiu deja (foarte putin, dar continuu sa ma documentez intre timp). Sper sa ma primiti si pe mine asa incepatoare intre voi si sa ma corectati cand gresesc cu ceva. Voi incerca si eu la randu-mi sa impartasesc cu voi din experienta mea cu diverse alimente/diete/etc, orice v-ar putea ajuta.

O sa scriu meniul meu pe azi:
La MD (8.30): 2 felii paine conforma cu un iaurt 0%
G: 12.45 PM: 4 caise
Pranz: 15:15 : salata de rosii, castraveti, ceapa verde, ulei masline, otet, telemea oaie
G2: 17.45 : 2-3 cuburi de cioco 70% cacao
Cina: 19:45 Ciorba de loboda

Lichide: nu pot renunta la cafeina si deci: cafea dimineata pe la 9:30 (black), diverse ceaiuri - oolong, rooibos, sencha, menta, niciodata negru. (max 3/zi)
E bine, in mare, numai ca vorba lui salexandre, unde-s proteinele? Ai mancat prea putin! Ideea este la dieta asta sa mananci pe saturate, ca sa eviti fenomenul prin care corpul tau isi creeaza acel sistem de autoaparare si asimileaza tot ce-i dai, fiindca bagi tu spaima in el ca-l infometezi... Nu stiu daca am fost coerenta... concluzia e ca daca nu te saturi, nu slabesti!!!! Incearca sa ai mai multe mese lipido-proteice si mai putine (max. 1 pe zi) glucidice. Nu te teme de grasimi, tocmai asta-i faza cu Monti, iti explica ca nu grasimile ingrasa, ci asocierea lor cu glucidele, acestea din urma provocand secretarea insulinei, care este responsabila pentru stocarea grasimilor la nivel celular. Deci mai putine glucide, ok??? Mai multe proteine si fibre!! Fibre la greu! Ca sa nu mai zic cat de multe combinatii poti face la mesele LP, fata de cele G!!
Si trebuie sa faci sa-ti placa ce mananci, altfel ti se pune pata si-o lasi balta. Mie de exemplu nu mi-ar fi placut sa mananc paine goala cu iaurt 0. Mai bine niste fulgi de ovaz cu iaurtul ala, in care as fi pus si niste gem conform. Sau painea o poti manca cu branza 0 si masline sau branza 0 si gem!

Si-acum vin eu cu meniul meu de azi:

MD: shake de capsuni (doar lapte de vaca proaspat, blenduit cu capsune productie proprie ) - vreo 3 pahare
G: 15 migdale
P: omleta cu cas afumat si hering afumat (a iesit cam sarata si n-am putut manca tot) si o salata dintr-o rosie, 1 castravete si 1 ridiche, dreasa doar cu ulei de masline extravirgin si un pic de zeama de lamaie.
G: mar
C: zacusca (de data asta chiar e ultima caserola) pe felii de cascaval
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat