View Single Post
  #3757 (permalink)  
Vechi 06 iun 2012, 14:42:51
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de RaluR Vezi mesajul
Anorien, n-am fost prea atenta la exprimare, sper ca nu te-am zapacit de cap si sper ca intelegi asa cum vreau, adica mi-ar placea sa te pot ajuta, in nici un caz sa te critic sau sa te descurajez, ci din contra! Ma bucur ca vrei sa tii dieta asta de care eu, personal, sunt asa de incantata (am slabit 10 kg, totusi, nu-i de ici de colo) si sper sa ai si tu rezultatele asteptate cat mai curand!
RaluR, in niciun caz nu consider a fi critica sau altceva, ba din contra iti multumesc ca acorzi cateva minute sa imi dai sfaturi pt ca stiu ca timpul e pretios pt toata lumea
Legat de proteine in general mananc zilnic, in special seara. Stiu ca mai degraba la pranz, dar deh, e greu la munca cu mancarurile cu carne, dar in ultima vreme mi-a fost lene sa fac gratar. Am niste pestuci variati la conge (somon, fitofag, fructe de mare, pastravi) in care abia astept sa ma infig Din pacate am facut luni niste pulpe de pui cu mancarica de fasole galbena langa, dar am facut greseala sa incalzesc la microunde si desi zic mereu sa nu mai fac asta, tot o comit. Am observat ca la microunde carnea de pui PUTE groaznic, nu stiu a ce, dar n-am putut-o manca. Deci, in general sunt si cu proteina, carnita, peste, fasolici, dar azi mi-e greata de toate

Intrebare: pastele integrale merg combinate cu fructele de mare?

Legat de painica: era cea facuta de mine si mi-era mila sa o arunc. Eu inca pap paine in unele dimineti cu gem facut de mine, conform, sau cu de-ala de prune fara zahar din comert, sau cu iaurt 0%. Inca n-am incercat iaurt cu cereale. Se inmoaie la fel de bine ca in lapte?

Salexandre: la calorii nu m-am gandit, ai dreptate, probabil prea putine. Am sa adaug migdale la ciocolata amaruie. Sau ceva ton conserva la cina, dupa ciorba de loboda.

Multumesc mult, fetelor!!
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat