View Single Post
  #3763 (permalink)  
Vechi 24 feb 2012, 09:33:53
iony07's Avatar
iony07 iony07 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 160cm, 89kg
Mesaje: 329
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Buna dimineata! Ana sper ca nu e nimic grav, nici la tine nici la Dave!! aveti grija de voi si sa va faceti bine repede!

Citat:
Anterior postat de alinamar Vezi mesajul

imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp....chiar in seara asta am observat ca Darius duce manuta la urechi si se freaca....cred ca urmeaza o otita ceva Nu stiu ce are copilul asta al meu, dar ma termina...nu merge la gradinita, am grija sa-l feresc de locuri aglomerate, oameni "virusati" si raciti, il imbrac corespunzator si totusi mereu e bolnavior..in decembrie am petrecut 4 zile la spital, acum are rosu in gat, probabil urmeaza diaree si otita...Grea e meseria asta de mamica.....
I-am dat si eu picaturi din alea, dar de data asta am zis sa fac o exceptie si i-am luat pliculete de Li..x....

Tu ce ai mai facut cu cresa?
off, important e sa il aspiri bine in nasuc, ca sa nu se ajunga la otita. si noi suntem in aceeasi situatie ca si voi, adica stam acasa, nu in colectivitate, cocolosite la maxim , sa nu raceasca fata, dar toti medicii mi-au spus ca daca e virala, poti sa-l imbraci si sa-l feresti............... ca virusul intra oricum in organism.
am abandonat ideea de cresa dupa 2 zile in care a facut o enterocolita urata rau de tot, si cum aveam experienta de stat prin spital cu perfuzii tot pt treaba asta, am zis ca mai bine merg la job part time si stau cu ea acasa 2-3 zile pe saptamana, iar restul de zile sta cu sotul/soacra/mama/vecina dupa caz, decat sa mai trec prin ce-am trecut.
iony07, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2113 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1080 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]