View Single Post
  #3779 (permalink)  
Vechi 02 oct 2011, 07:55:56
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de Alesiana Vezi mesajul
Ciao, fetele! Nu am mai apucat sa scriu...sunt tare ocupata...la serv. vreo 80 de copii la cabinet, mai am si cabinetul meu..off...da sunt FOARTE BINE, MA SIMT EXCELENT....cantarul mai coboaaaaaaara da asa usor, usor...
Silvester, casa de piatra, doamna care esti! Doamna esti in societate...stii tu restul ,, poeziei" daca nu, ti-o zic eu.
Lala, scolarito, un an cu cat mai putine restante...ca una , doua ..tot trebuie sa ai..altfel ce stundenta ne esti?!
Cristina, bine ai revenit cu scrisul, te pusic!
Eva, mai tremuri...mai pleaca grasimea de pe picioare?! Zi-mi cum ai speriat-o? Ca mai am si eu ..neşte grasimuţă ...si s-o speriu , mama ei de treabă!
Magda, in astfel de situaţii sunt ffffffff bune sucuri de fructe si legume, masaj pe spate cu cremă de marul lupul de la Ioan Bonchiş, ceaiuri calde ( nu fierbinţi) îndulcite cu miere, cataplasme cu foi de varză crudă încălzite pe capacul fierbinte(le pui pe spate), TINCTURĂ DE PROPOLIS( CEL MAI TARE ANTIBIOTIC NATURAL) luată pe fructoză( o lgţ de fructoză) sau daca nu ai pe zahar, GOALA NU ATACA DINŢII, patează.Dimineata e f bine de luat o lamâie stoarsă cu o lgţ de miere asa....la sec. Propolis se poate lua pe parcursul unei zile in picaturi vorbind, jumatate din greutatea ta corporală. La o greutate de ex. de 50 de kg, se poate lua 25 de picaturi intr-o zi. SANATATE MAXIMA!
Va pusic pe toateeeeeeeeee!!
Felicitari pentru ambitie si pentru cantar...Sucuri de fructe am sa beau,ca imi si plac!Dar propolis nu stiu daca pot lua,ca eu vomit si daca iau sirop de tuse...inghit orice pastila,dar lichide sau chestii carora le simt gustul...am mari probleme,ca le vomit in secunda 2