View Single Post
  #3783 (permalink)  
Vechi 08 aug 2013, 17:13:24
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de lime Vezi mesajul
Buna fetele. Revin si eu dupa o perioada mai grea in viata mea, si cu ceva kg in plus. Am ajuns la 87, si mai rau decat atat nu m-am simtit niciodata. Acum trei saptamani am inceput sa ma infometez, in conditiile in care nu mancam mai mult de 600 de kcal pe zi. Surpriza, nu slabeam deloc. Pentru ca ma simteam mereu fara putere si nu ma miscam din pat. M-am enervat, si o saptamana am dat iama in frigider. Acum mi-am amintit de voi si de motivatia pe care am gasit-o aici data trecuta. Sper sa ma primiti si pe mine, pentru ca am mare nevoie de voi acum.
Nu este deloc bine sa mancam asa putin.................trebuie sa sari macar de 1000 kcal.
Si eu de cateva saptamani nu mananc ziua deloc si mananc seara,bineinteles ca m-am ingrasat........dar ziua ies dimineata afara cu copilul......intram in casa pe la 12-1 , ii pun sa mamance ,mai fac repede ce mai am prin casa..........apoi trebuie sa-l culc..........iar mai fac treaba,sau ma bag langa el.cand se trezeste......iar afara,mai intram seara la 9 ..........si atunci mananc si eu.....
__________________
Jurnal betty - lupta cu kilogramele.
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2206 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1689 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1173 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]