View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 18 mai 2013, 23:23:59
Amy71213's Avatar
Amy71213 Amy71213 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 mai 2013
Locaţie: Campina, Romania
Date: 166cm, 55kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Arrow Re: Experienta mea Master Cleanse

Stiu ce inseamna celulita si stiu ca o au si persoanele slabe! Nici eu nu sunt grasa! Nu urmaresc in mod special sa pierd kg prin aceasta cura, deoarece sunt destul de multumita si la cele 54-55 kg care le am! Stiu si despre efectul yo-yo si stiu si ca celulita este o problema de circulatie, ca este defapt grasimea care este foarte aproape de piele si care se umfla din cauza retentiei de apa! Oricum la mine cred ca e mai mult dintr-o cauza hormonala!
Inainte de a incepe aceasta cura am citit foarte mult despre experientele altora pe forumurile dedicate acestei cure. Cu un simplu search pe google gen "master cleanse experience", "master cleanse forum" veti gasi si voi!
Acea limonada este destul de consistenta si gustoasa, nu e ca si cand as bea doar apa !

by the way, rezumatul zilei de azi

Ziua 3

Ziua de azi a fost extreem de proasta, am avut foarte multa energie si am poftit la tot ce am vazut de mancare! Am baut cred vreo 3 litrii de limonada. Prietenul s-a apucat sa faca cartofi prajiti si pui pe gratar . Cu foarte mare greu m-am abtinut, mi-am facut de lucru prin casa, am facut curat la baie, am facut ordine in dulapuri, am schimbat pamantul la flori. Sper ca maine sa fie mai bine. Si ca un lucru ciudat, uneori, cand stau cu gura inchisa si inspir adanc simt un aer ciudat, ca de infectie Si nu, nu e de la vreo carie, nu am avut niciodata vreo carie si nici nu am, am studiat atent cu mini-oglinda fiecare dinte
Amy71213, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2066 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1549 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Amy71213:
corinnef (09 feb 2016)