View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 04 mai 2010, 09:02:51
effegi's Avatar
effegi effegi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Rina
Date: 167cm, 66.3kg
Mesaje: 637
Aprecieri acordate: 5
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Jurnal de 70 la 58 - Slaba

Buna! Uite postez niste retete:
1. Fasole verde : am pus la calit in unt ceapa tocata marunt,dupa care am adaugat fasolea verde si apa. Am lasat la foc mic pana ce a fiert fasolea, apoi am adaugat usturoi taiat rondele (sau pisat daca vrei) patrunjel si marar, am mai lasat cateva minute si gata. Pofta buna!

2. Pate de soia
Se pun granulele de soia la inmuiat,de seara pana a doua zi, Se strecoara de apa si se trec de cateva ori sub jet de apa rece,in sita. Se pune la fiert si apoi,se strecoara.. In tigaie calim ceapa cu ulei de masline si putina apa. Se adauga sare si piper si la final,suc de rosii. Se pune impreuna cu soia fiarta,granulata. Se adauga crema de usturoi( sare si putin ulei de masline,putina apa) Se mixeaza bine ,in blender toate ingredientele,pana obtinem o pasta . Potrivim gustul de sare si piper,boia dulce de ardei,oregano.

si niste idei: salata de vinete, zacusca, mancare de mazare cu sos de rosii, iahnie de fasole, bors de fasole, ciorba de legume, varza calita, legume la cuptor sau gratar
__________________
Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri(J. F. Kennedy)
effegi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1834 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1317 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]