View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 21 ian 2011, 18:39:51
iuliana burlacu's Avatar
iuliana burlacu iuliana burlacu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Dieta: montignac
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 212
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Iuliana, mamica de Maria

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul


Calculatorul este construit dupa dieta hipocalorica si nu are nici o legatura cu Montignac sau oricare alta dieta care are propriile principii.

La monti sunt permise grasimile in "doza" mai mare, la south beach spre exemplu (care nu este o dieta hipocalorica, deci are principii proprii) grasimile sunt mai reduse si accentul se pune pe proteine.

Faptul ca la concurs s-a impus aceasta masura este pentru ca si in gasca Monti au fost recent 2 cazuri in care slabutele se infometau chiar daca urmareau principiile Monti.

In esenta, nu este important ce dieta ti-ai ales, este important sa fie sanatoasa si slabuta in cauza sa nu faca foamea.

Aportul caloric intr-o zi este important in orice dieta ati urma. Ca sa functionam avem nevoie de energie, iar energia o luam din mancare.
A, mersi mult de lamuriri. Asa ma gandeam si eu, ca la monti nu se tine asa de tare cont de aportul caloric, asta in masura in care e in limitele bunului-simt.
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-7650.htmlJurnal Iuliana,mamica de Maria
iuliana burlacu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2448 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]