Subiect: Jurnal denisa
View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 01 feb 2012, 09:20:47
denisadaniela's Avatar
denisadaniela denisadaniela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 dec 2011
Locaţie: ardenno, Italia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 161cm, 49kg
Mesaje: 61
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal denisa

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Intr-adevar, probleme cu greutatea chiar nu ai! Deci.. ce ai nevoie sa-ti remodelezi, prin sport. Bineinteles, ingrijind si alimentatia, dar pentru sanatate, nu pentru a slabi.
Daca nu iti place posteriorul tau, sau nu te simti in regula cu el, iti recomand un program de exercitii foarte fain! Se numeste Brazil Butt Lift. Eu il aveam de mult timp in pc, si il mai faceam in zilele cand nu ajungeam la sala, sau cand faceam putin timp la sala.. Dar faceam filmulete asa, aleator. De astazi am inceput sa il fac cum trebuie, dupa programul care mi se potriveste mie. Dintotdeauna mi-a placut setul asta de exercitii, este foarte eficient, e printre putinele exercitii care imi fac asa, si deci chiar simti fundul pus la lucru ca lumea! Bineinteles, nu doar fundul se modeleaza, ci si abdomen, gambe, coapse, etc. Dar in special funduletul. Merita sa incerci, daca o sa ai timp!

Ce sa zic, foarte fain rasfatul!! Eu cum deja sunt "cu forme pe placul matuselor", cand le spun ca vreau sa slabesc, ale mele incep ca sunt nebuna, ce vreau, sa ajung schelet, ca femeia frumoasa are forme, ca nu gandesc, nu stiu ce fac... Dar ma rog, fiecare cu conceptia lui.

Daca inca nu ti-ai comandat placa, ti-am zis, incearca sa fie din aia careia i se poate regla temperatura, indiferent de marca. Pentru ca asa iti arzi mult mai putin parul. SI cat despre 'licoare' e bine daca ai gasit aliatul parului tau! Nu trebuie sa fie neaparat ceea ce iti recomanda cineva, ci ceea ce iti merge tie bine!

Te pup, si noapte buna iti doresc!
eve esti o comoara,eu urmez deja un program de ex tae bo,pe care le simt f bn,si care am observat ca ma ajuta sa scap si de celutita,acum am o luna de cand m am pus pe un stil de viata sanatos si nu m am plictisit,din contra,pt ca vad rez ,ma face sa mi doresc mai mult,bn,sunt sincera si recunosc ,am mai trisat ,dar m am limitat la gustat,si am avt grija sa nu depasesc cele 1200-1300 de cal, m am masurt in dim asta am 85-65-90.dar am 80 in solduri...sunt multumita..tocmai imi pap micul dejun: omleta cu rosie si mozzarela...sa am pofta va pop
denisadaniela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1841 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1324 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat