View Single Post
  #382 (permalink)  
Vechi 30 iul 2012, 22:21:18
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal yana42 - Cât de plăcut o fi, să FII SLABUTĂ ??? …

Citat:
Anterior postat de yana42 Vezi mesajul



Salutare iubitele!
Am ajuns aseară acasă... şi azi am trebăluit pe aici cu despachetat, cu spălat...am fost şi un pic plecată...
Şi acum sunt un pic panicată. Un pic mai mult.
Cred că sunt o mamă nebună...
Copilul meu s-a întâlnit azi cu colegii ei de clasă...fericiţi că au intrat toţi la facultate,( la buget cred că 28 şi doar doi sunt la taxă...) şi au pus la cale o iesire la grătar ...la pădure şi rămân peste noapte...în corturi. Ei ...toate bune şi frumoase am pregătit coşuleţ de picnic...şi după ce a plecat mă sună că s-ar putea să nu aibă semnal acolo unde merge...şi îmi spune locaţia. Şi acum nu ştiu ce mi-a venit să mă uit pe hartă...şi am paralizat. E o zonă în munţi ...pe un drum forestier de vreo 10 km cred... unde nu cred că pot merge cu maşinile... şi afară plouă... şi plouă de vreo 3-4 ore întruna...
Încerc să mă calmez că nu pot să plec după ei ... că nu am masină de teren...
of.. calmeaza-te te rog. Sunt o mama nebuna ca si tine si va trebui sa am grija ce scot din degete...daar..ma dau deoparte..ridic capsorul oleaca si incerc sa privesc situatia dintr-un alt unghi..nu doar cel al mamei nebune si ingrijorate... Deci..e intr-un grup mare, sunt multi..sunt in natura..e vara si ploua!!! C'mon femeie..E VARA!! si ce daca ploua..ploua si gata.. Plus..hai sa le dam si noi fetelor astora ale noastre oleaca d eincredere, oleaca de ...responsabilitate..hai sa credem in ele..hai sa ne gandim ca iau deciziil ebune..ca asa le-am educat..an dupa an..zi dupa zi! Ok?? calmeaza-te si nu mai gandi negativ, nu mai gandi cu stresuri. Pune un gand pozitiv, trimite-i un good vibe..si totul o sa fie bine. Te rog..

crede-ma ca stiu cate prostii iti pot trece prin cap..stiu, stiu, stiuuuu....daaar de aici, din unghiul asta..se vede de bine si de linistire si ce OK!!

te pup si nu ai idee ce mult ma bucur ca te-ai intors. Ai auzit?? am vorbit cu surorile noastre cele mici la telefon. Ai ramas tu..asa ca sa-ti faci timp de-o barfa intr-o zi..ok?!?!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].