View Single Post
  #382 (permalink)  
Vechi 27 mar 2012, 14:07:59
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Draga jurnal,
dupa cum le ziceam si fetelor zilele astea am fost numa cu treburi si la munca si acasa.. Si am intrat mai rarut, mai mult prin jurnale..
Cu mancatul stau cat de cat ok, zic eu.. Nu am mai mancat prostii, ieri sa zicem ca am pacatuit un pic, ca am mancat seara doi carnaciori mici de bere, adica 25 de grame.
Saptamana asta nu ma cantaresc, astept sa imi treaba rusii

Meniul meu de ieri:
MD: o banana
Pranz: pulpa de pui superioara fara piele la cuptor cu budinca de legume (am bagat reteta la alimente, la calc nutritional)
Seara: Salata de coucous cu rosii, rucola, ridichi si 50 de g de telemea de capra..
Aaa si am mai rontait niste migdale, cam 7 (nush cate grame), o bucatica mica de carne macra de porc si doi carnaciori de porc..
Seara mor de foame cand ajung acasa.. Ar trebui sa mananc mai bine poate la pranz sau sa imi iau de rontait fructe sau migdale la munca.. Dar dimineata sunt mereu pe fuga si uit
Mi-e ciuda ca bag prea multe grasimi (chiar daca "bune") si nush ce sa mai mananc ca sa echilibrez... Am sa incerc seara sa stau departe de ele, dar parca nu ma satur daca mananc numai legume..
Mai e si faza ca fac ceva rapid care sa nu necesite stat mult in bucatarie..
Si fac separat mancare si lui nenea.. ca na el nu mananca frunze ca mine

Meniul meu de azi:
MD: O gutuie maaaare
Pranz: orez salbatic 150 g cu legume congelate wok thai, piept de pui si suc de rosii (am facut eu ceva pe loc, inventat de mine :d) le-am tras pe toate la tigai, in wok mai bine zis cu putina ceapa si o lingura de ulei si pa la revedere
Am incercat sa pun putin piept de pui ca stiu ca nu da bine cu orezul..
Am facut papa asta sa manance si nenea..
Uofff e asa de greu cu mancarea asta.. oare nu ne putem hrani prin fotosinteza? Iui ce bine ar fi, am fi oameni mai fericiti!
In seara asta mi-a ramas niste coucous si il fac cu ton, marar, castravete si iaurt.. Sa pun oare si avocado? Nu ca are grasimi

Mna cam atat!
Haidi paaaaaaa!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]