View Single Post
  #3832 (permalink)  
Vechi 06 iul 2010, 10:23:35
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 02

Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
neata fetelor,
de azi ma fac fata cuminte..gata cu dulciurile..ca de sambata am tot papat....si ieri a fost ziua unei colege care a zis ca se supara dc nu mananc si eu...ma rog acum am zis ca dc tot am papat si samb si dumin..ce mai conteaza o zi...Dar gata chiar vreau sa ma reapuc asa ca la inceputuri cand reuseam sa tin serios.
O sa ma cantaresc joi cu voi si vad cum sta treaba si cum impart kg astea pana la target, dar gata vreau sa ma indrept serios catre sfarsitul curei de slabire...
Am si o victorie :ca de vinerea trecuta nu am mai mancat noaptea...dar am mancat mult la 22.00 si nu cred ca e ok ca noaptea mancam mai putin..Dar vreau sa scap de obiceiul asta intai si dupa sa ma lupt cu masa de la 22.00
Sport am mai facut: samb am alergat iar duminica ture prin casa si luni dimi nu puteam sa ma dau jos din pat de febra musculara ce aveam.Ce bici ce alergat...nimic nu mi-a dat asa febra musculara...la plpe si gambe ..cu dureri la fiecare pas..deci lunui(ieri) nu am putut sa fac nici-ub sport...
Hai ca incerc sa vad ce ati mai scris dar nu stiu dc o sa pot sa raspund ca v-am zis ca m-am aglomerat rau la job.
Fulguta, am citit bine , ai dureri mari? Pai si cu recuperarea aia cu tot?
hai ca ma duc sa vad ce au mai facut si restul fetelor..
va pup
Buna Crina ! Ma bucur ca vrei sa te pui pe treaba ! Te cred si eu ai febra de la atata treaba si alergatura ! Ce bine imi pare ca ai rezistat sa nu mai papi noaptea ! Cu durerile ,este normal sa ma doara ca forteaza locurile amandoua si la jumatea coloanei unde este scolioza si jos unde este ingustarea intre vertebre ,zici ca ma rupe in doua,azi dimi nici nu puteam sa\ma dau jos din pat ,m-am trezit la 5 si mi-a luat 15 sa cobor ,pe cate un picior ...o sa vad ce o sa fac,daca mai am dureri ma opresc ca o iau razna !
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
neata Fulguta harnicuta!Tot gospodina mai..papa bun face Fulguta...
Am inceput sa ma cam repet cu ele,dar cand vin acasa la al meu vreau sa incerc retete noi de prajituri si torturi ca mancare nu are voie ce vreau eu sa fac !
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
merci Aly sa-ti traiasca si tie baiatul ! Imi dau seama ce mandra esti si tu de el cand il vezi asa de mare!!!!
Aly ce ne facem cu slabitul.......
Lasa ca nici printesa ta nu este mai prejos ! Va puneti pe slabit ,aia faceti cu slabitul ! Mai fetelor cred ca si la mine a urcat cantarul de cand stau la mamii meu ,ori ma umflu eu unde merg mai mult,ca mancarea nu am schimbat-o ,ori am bagat prea multe fructe si aiurea ca ma inebuneste mama,cum sa stai numai cu fructe ???????Asa ca vad ca o sa trag de timp sa ma ajunga Aly ! Impreuna sa fim slabute !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]