View Single Post
  #3875 (permalink)  
Vechi 03 oct 2011, 16:58:38
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de mkarina Vezi mesajul
si as vrea sincer sa iti multumesc pt rabdarea ta..stiu ca poate uneori te-am scos din sarite..pt ca am venit aici numai cu probleme..dar vreau sa invat sa mananc sanatos...sa imi permit si mici abateri,placeri..pt ca eu vreau mentinere...oricum dupa astea 3 zile de desfrau(inclusiv azi) arat mai bine la fata, numai sunt palida,am energie..ma simt alt om..
eeeehhh...
nu mai mult decat m a scos din sarite SYLVESTERUL
dar mie imi trece repede... eu cred ca as fi buna de profa!! am rabdare si imi place sa explic...
si mai vreau sa te gandesti la ceva.. FOARTE IMPORTANT!!!!

gandeste te ca in fiecare ORA din zi si din noapte, organismul nostru, corpul nostru, inlocuieste celule vechi, moarte (fiecare celula are o durata limitata de viata - de exemplu celula rosie a sangelui, hematia, traieste maxim 120 de zile) inlocuieste celulele moarte cu celule noi... EL CREAZA DIN CE PRIMESTE... ce bagi tu in gura, asta e combustibilul tau... asa cum o masina merge cu benzina... este adevarat ca SUNTEM CEEA CE MANCAM... asa ca te rog, fa un exercitiu o zi, o saptamana, sau toata viata ta, si gandeste-te inainte sa bagi ceva in gura.. daca iti doresti sa fi acel lucru! daca iti doresti sa fii 'rafinata' daca iti doresti sa fi 'grasa' daca iti doresti sa fi formata din chimicale, din E-uri, din poluare, din radiatii... sau vrei sa fii tonica, minerala, vitaminizata

PS: o data la 365 de zile, o data la un an, datorita inlocuirii continue de celule, devenim alti oameni... oameni noi
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].

Ultima dată editat de eva 9; 03 oct 2011 at 17:06:22.