View Single Post
  #3896 (permalink)  
Vechi 13 iun 2011, 20:22:52
CASSYopea's Avatar
CASSYopea CASSYopea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 dec 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Montignac
Date: 155cm, 68kg
Mesaje: 63
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de riccioli Vezi mesajul
Buna seara dragele mele,

Probleme de santate m-au tinut oarecum departe de site, dar nu si de dieta (in mare). Acum, cu speranta ca in sfarsit am scapat, sper sa intru mai des si sa ma ambitionez ca alaturi de voi sa-mi ating tinta. De citit oricum v-am citit, dar nu am avut starea necesara sa si postez comentarii.
De doua saptamani am renuntat la tigari si am o mare teama ca se va vedea la cantar. Pofta de mancare mi-o tin in frau, dar am citit pe diverse forumuri ca te poti ingrasa si fara sa mananci mai mult, doar prin faptul ca metabolismul incetineste un pic. Daca ati trecut prin asta si imi puteti spune cum a fost in cazul vostru, mi-ar fi de mare ajutor, macar psihologic, pentru ca stiu ca fiecare organism reactioneaza diferit. Stiu ca era Floricica care renuntase la tigari, dar intra mai rar.
Va pup si o seara placuta in continuare
Riccioli, eu nu mai fumez de aproape doi ani. Nu stiu daca ai auzit de Allen Carr, metoda lui este foarte eficienta, gasesti cartea pe net : "In sfarsit nefumator". Pe mine m-a ajutat, chiar am fost surprinsa cat de usor poate fi, doar frica este mare. Kg in schimb am pus, chiar daca atunci faceam sport regulat (nu ca acuma), fapt ce m-a si determinat apoi sa ma apuc de dieta. Eu zic daca urmezi principiile lui Montignac nu ai de ce sa iti faci griji. Daca chiar te simti foarte frustata, tine faza 2 pentru o luna doua, apoi reia faza 1, sanatatea este mai importanta decat cateva kg in plus.
Felicitari pentru alegerea facuta, de a redevenii nefumatoare!
Bafta si sa ne tii la curent!
__________________
''Tinteste spre luna. Daca ratezi s-ar putea sa lovesti o stea.'' W. Clement Stone
CASSYopea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1727 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1210 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]